Φρίκη : Πατέρας  (τέρας) άνοιξε την κοιλιά της συζύγου του για να δει  το φύλο του παιδιού

Τραγικό τέλος είχε ο άτυχος 36 χρονος  ντελιβεράς Λαέρτης Μπεγιάι καθώς βρέθηκε το σώμα του  σε μία ακτή της Άνδρου. Οι αρχές ερευνώντας το πως βρέθηκε η σορός του σε αυτό το σημείο καταλήγουν πως ο άτυχος  άνδρας  έπεσε στην θάλασσα από το πλοίο με το οποίο ταξίδευε προς την Μύκονο.

Δείτε επίσης : Φρίκη : Πατέρας (τέρας) άνοιξε την κοιλιά της συζύγου του για να δει το φύλο του παιδιού

Ο Λαέρτης είχε εξαφανιστεί κάτω από περίεργες συνθήκες τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Απριλίου του 2019,σύμφωνα με το astinomiko.gr  αφού είχε επισκεφτεί το σπίτι φίλου του στη Νέα Ιωνία. Ο ίδιος διέμενε με την οικογένεια του στα Άνω Πατήσια, όπου υποτίθεται ότι μετά την επίσκεψη κατευθύνθηκε πεζός.

Από το σύνολο των μαρτυριών και των καταθέσεων που είχαν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκείνη την περίοδο δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο που να οδηγούσε είτε σε δολοφονία, είτε σε οικειοθελή εξαφάνιση του 36χρονου. Ανάμεσα στα στοιχεία που μελετούσαν τότε ήταν και το ότι είχε κανονίσει να εργαστεί την τουριστική σεζόν στη Μύκονο, όμως ούτε οι γονείς, ούτε οι στενοί του φίλοι κατέθεσαν ότι επρόκειτο να ταξιδέψει την ημέρα της εξαφάνισής του.

Από τότε δεν προέκυψε κανένα άλλο ουσιαστικό στοιχείο, ούτε από την αστυνομική έρευνα, αλλά ούτε από την παράλληλη έρευνα που πραγματοποιούσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, αν και σε αυτή την έρευνα προέκυπτε η πρόθεση του Λαέρτη να εργαστεί στην Μύκονο.

Η ανακάλυψη ενός σώματος σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ακτή της Άνδρου, ξανανοίγει τον φάκελο, αφού από δείγμα γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για τον 36χρονο Λαέρτη Μπεγιάι. Για τους αστυνομικούς το γεγονός αυτό δείχνει ότι τελικά την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής του επιβιβάστηκε σε πλοίο με προορισμό την Μύκονο, και κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στην θάλασσα, με το τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

Close