Ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Tραγωδία : Ιερέας έπεσε από μπαλκόνι – Βίντεο

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην οδό Φαναρίου στα Προσφυγικά στην Πάτρα, όπου ένας νεαρός ιερέας βρέθηκε νεκρός.

Η αυτοκτονία του 43χρονου προκαλεί συγκίνηση και θλίψη. Ο ιερέας έπεσε στο κενό και ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Κάποιοι τον είχαν συναντήσει και είχαν μιλήσει μαζί του. Κανείς δεν κατάλαβε τις προθέσεις του. Κανείς δεν κατάφερε να τον βοηθήσει ώστε να αποτραπούν όλα όσα έγιναν νωρίς το πρωί στην Πάτρα.

Ένας ιερέας 43 ετών βρέθηκε νεκρός στην οδό Φαναρίου, στην συμβολή με την Ελλησπόντου στα Προσφυγικά στην Πάτρα σύμφωνα με το newsit.gr . Ο 43χρονος φέρεται να έπεσε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου του σπιτιου που διέμενε. Σύμφωνα με πληροφορίες ιερουργούσε σε ενορία του Αιγίου.

Δείτε επίσης : Βουλή: 14χρονος επιχείρησε να μπει στο κτίριο με μαχαίρι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πριν χρόνια είχε απασχολήσει έντονα και την τοπική επικαιροτητα. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε στο thebest.gr ότι τον είχε δει την προηγούμενη εβδομάδα σε κακή ψυχολογική κατάσταση και είχαν συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά κανενός ο νους δεν πήγαινε ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο.

Close