Τραγωδία  : Νεκρός 5χρονος  – Κατάπιε πινέζα και έσβησε στην αγκαλιά της μητέρας του

Συντετριμμένη η οικογένεια του 5χρονου .Το άτυχο παιδί κατάπιε πινέζα  – Σε τραγική κατάσταση η μητέρα 

Η μητέρα του 5χρονου Kyle Lewis δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τραγικό χαμό του. Το άτυχο αγόρι κατάπιε καρφίτσα από τον πίνακα ανακοινώσεων και πέθανε λίγες μέρες μετά.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς νιώθω. Δεν έχω λόγια. Δεν αισθάνομαι ότι είναι αλήθεια, δεν θέλω να το πιστέψω. Τον κράτησαν στη ζωή μέχρι να είμαστε έτοιμοι να τον αποχαιρετήσουμε. Δεν είσαι όμως ποτέ έτοιμος».

Δείτε επίσης : Κολωνός : Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος ο 5χρονος -Πως έγινε η τραγωδία

Ο μικρός Kyle Lewis έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Δεν τα κατάφερε. Οι γονείς του τον αποχαιρέτησαν για πάντα έξι ημέρες μετά τα πέμπτα του γενέθλια.

Ξεψύχησε στην αγκαλιά τους

«Η καρδιά του χτύπησε για τελευταία φορά ενώ τον είχαμε αγκαλιά», σημειώνει η οικογένειά του.

Φρίκη : Νεκρός 5χρονος – Κατάπιε πινέζα και έσβησε στην αγκαλιά της μητέρας του

Οι εξετάσεις που διενεργήθηκαν στον Kyle Lewis έδειξαν ότι είχε υποστεί βλάβη το 95% του εγκεφάλου του σύμφωνα με το nassosblog.gr .

Δείτε επίσης : Τραγωδία : Διασώστρια πήγε να σώσει έφηβη μετά από τροχαίο και αποδείχθηκε ότι ήταν το παιδί της

Η μητέρα του ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου που επέτρεψαν στην ίδια και τον σύζυγό της να βρίσκονται στο πλευρό του Kyle Lewis. Άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του.

Φρίκη : Νεκρός 5χρονος – Κατάπιε πινέζα και έσβησε στην αγκαλιά της μητέρας του

«Μου λένε να είμαι δυνατή. Δεν είναι τόσο εύκολο. Έχασα το αγοράκι μου και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Είναι σαν να μην ξέρω πώς να νιώσω, τι να σκεφτώ, πώς να ενεργήσω. Αισθάνομαι σαν ρομπότ», αναφέρει η μητέρα του 5χρονου αγοριού.

 

 

Close