Τραγωδία στο Κορωπί 4 χρόνια πριν: Το παιδί συγκλονίζει στην κατάθεσή του- Σπάραζε «Μην σκοτώνεις τη μαμά μου»

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη τραγωδία που είχε γίνει στο Κορωπί και κανείς δε μπόρεσε να ξεχάσει εκείνο το αποτρόπαιο έγκλημα. Μία 35 μητέρα δολοφονήθηκε βάναυσα με πολλαπλές μαχαιριές από την ερωμένη του πρώην συζύγου της.

Το πιο τραγικό στην υπόθεση είναι ότι η αδίστακτη γυναίκα, σκότωσε την 35χρονη μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου της.

Ο κ. Απόστολος Λύτρας, ήταν τότε και ο δικηγόρος της οικογένειας, και μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για το έγκλημα που είχε συγκλονίσει και τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την κατάθεση του αγοριού που ήταν μπροστά στην δολοφονία της μητέρας του, και πως τα λόγια του, επηρεάζουν μέχρι και σήμερα τον γνωστό δικηγόρο.

“Ένα πραγματικά τραγικό έγκλημα. Αυτό που με είχε συγκλονίσει και μπορώ να το πω πλέον, ήταν η κατάθεση του μικρού παιδιού. Αναφέρει πως από τις έξι μαχαιριές, τις δύο τελευταίες μαχαιριές παρακαλούσε τη δράστιδα να μη σκοτώσει τη μαμά του.”

“Ακόμη μέχρι και σήμερα έχουν πάρα πολλά προβλήματα τα παιδιά. Τα παρακολουθεί ψυχολόγος σε εβδομαδιαία βάση. Τα στηρίζει η θεία τους. Το ένα παιδί βλέπει κάθε βράδυ στον ύπνο του το σκηνικό του εγκλήματος”

Close