«Τράκαρα με τη μηχανή, έπεσα τον Αύγουστο του 2009 και σηκώθηκα ξανά το Σεπτέμβριο του 2010»

Μεγάλωσε σε ένα χωριό της Αχαΐας ήρθε στην Αθήνα για να δουλέψει σε οικοδομή και πηγαίνοντας σε μια οντισιόν για κομπάρσους αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ύστερα από ένα διάστημα που έκανε το βοηθό – οδηγό της Εβελίνας Παπούλια και του Αλέξανδρου Ρήγα, ήρθε η ευκαιρία. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλά για αυτό στη Γωγώ Θωμά και στο περιοδικό People.

Δείτε ακόμα: Τατουάζ ΒΚύκλος Περιλήψεις Επεισοδίων: 57-58-59-60-61-62-63-64-65-66

Πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή σου;

Όσο δούλευα στην οικοδομή, ένας φίλος μου με ενημέρωσε για ένα σίριαλ, τη Λόλα, στο οποίο ζητούσαν κομπάρσους. Αποφάσισα να πάω, και μάλιστα το αφεντικο μου φώναζε γιατί πίστευε ότι θα αφήσω τη δουλειά. Θυμάμαι πως την πρώτη φορά που πήγα στο γύρισμα σκούπιζα τις μουντζούρες από πάνω μου. Όταν μπήκα στο χώρο, κοίταζα τους καλοντυμένους ηθοποιούς με τα σενάρια και τους ρόλους στα χέρια και τότε κάτι έγινε μέσα μου και είπα «αυτή είναι η δουλειά που μου αρέσει κι αυτό θέλω να κάνω». Μετά από αυτό επέστρεψα στη Πάτρα και δούλεψα νύχτα, με σκοπό να μαζέψω χρήματα για να σπουδάσω υποκριτική. Όμως ένα ατύχημα που είχα ανέβαλε για λίγο τα σχέδια μου.

«Τράκαρα με τη μηχανή, έπεσα τον Αύγουστο του 2009 και σηκώθηκα ξανά το Σεπτέμβριο του 2010»

Τι ατύχημα είχες;

Τράκαρα με τη μηχανή. Έπεσα τον Αύγουστο του 2009 και σηκώθηκα ξανά το Σεπτέμβριο του 2010. Χτύπησα σοβαρά. Έσπασα το πόδι μου. Όταν έγινα καλά, ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Θέατρο των Αλλαγών. Παράλληλα βρήκα τη δουλειά σε ένα θέατρο, όπου έπαιζαν η Εβελίνα Παπούλια και ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ήμουν ο οδηγός τους, ο βοηθός τους και ο συντηρητής του θεάτρου. Μετά ξεκίνησα να πηγαίνω σε οντισιόν και σιγά σιγά μπήκα στο χώρο.

Δείτε ακόμα: Ραγίζει καρδιές γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Το σπαρακτικό μήνυμα για τη νεκρή μητέρα της!

Στο Instagram σου γράφεις «Μόνο όσοι επιχειρούν το παράλογο μπορούν να επιτύχουν το αδύνατο». Ποιο είναι το πιο παράλογο πράγμα που έχεις επιχειρήσει ποτέ;

Όλη μου η ζωή ήταν του παραλόγου. Δεν είχα πλάνο. Ήθελα απλά να γίνω ηθοποιός χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο. Είμαι ένα παιδί από χωριό, που έφυγα για να δουλέψω αρχικά οικοδομή, μετά έγινα οδηγός της Παπούλια και μετά από δέκα χρόνια έπαιξα δίπλα της στο σίριαλ. Ήταν σουρεάλ. Δεν μπορεί να συμβεί έτσι απλά, όμως άνοιξα μόνος μου το δρόμο. Κάθε μέρα ξυπνάω και έχω ένα νέο στόχο. Πιστεύω ότι στη ζωή πρέπει να κάνεις πάντα αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο.

Δείτε ακόμα: Τατουάζ: Γιος πασίγνωστου ζευγαριού μπαίνει στο σίριαλ!

 

Πηγή: zappit
Close