γυναίκα-πλάκωσε-στο-ξύλο-τον-άντρα-της-στον-Πειραιά-

Τρέλα στον Πειραιά: 36χρονη πλάκωσε στο ξύλο τον εν διαστάσει σύζυγό της στον χώρο εργασίας του και όσους βρήκε μπροστά της!

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για ξυλοδαρμούς γυναικών από τους άντρες τους. Όμως το περιστατικό που καταγράφηκε την Τρίτη στις 10 Μαΐου , δεν είχε προηγούμενο. Μία γυναίκα δεν δίστασε να πλακώσει στο ξύλο τον εν διαστάσει σύζυγό της στον χώρο εργασίας του. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Πάτρα: Ομολόγησε τα πάντα η Ρούλα Πισπιρίγκου με μία φράση

γυναίκα-πλάκωσε-στο-ξύλο-τον-άντρα-της-στον-Πειραιά-

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης στις 10 Μαΐου μία γυναίκα πήγε στον χώρο εργασίας του εν διαστάσει συζύγου της και άρχισε να τον βρίζει. Όμως δεν σταμάτησε μόνο στην λεκτική επίθεση. Την ίδια στιγμή που τον έβριζε όρμηξε πάνω του και άρχισε να τον δέρνει.

Η 36χρονη μπήκε με φόρα μέσα στον χώρο εργασίας του και γεμάτη μίσος τον πλάκωσε στο ξύλο. Επίσης έδειρε κι έναν υπάλληλο του μαγαζιού με χαστούκια και μπουνιές στο κεφάλι και στην κοιλιά του.

γυναίκα-πλάκωσε-στο-ξύλο-τον-άντρα-της-στον-Πειραιά-

Η είσοδος της γυναίκας μέσα στο κατάστημα που δούλευε ο 41χρονος εν διαστάσει σύζυγός της αιφνιδίασε τους πάντες. Προσπάθησαν να τους χωρίσουν αλλά όσοι μπήκαν στην μέση μπλέχτηκαν και αυτοί στον καυγά. Ο σύζυγος κατάφερε να φύγει και εκείνη επιτέθηκε στον υπάλληλο.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Η αστυνομία ψάχνει το κρυφό κινητό της Πισπιρίγκου

γυναίκα-πλάκωσε-στο-ξύλο-τον-άντρα-της-στον-Πειραιά-

Όσοι ήταν μπροστά κάλεσαν την αστυνομία όμως η γυναίκα πρόλαβε να διαφύγει. Οι δύο τραυματισμένοι άντρες οδηγήθηκαν στο Τμήμα στα Καμίνια και ο εν διαστάσει σύζυγός της κατέθεσε μήνυση εις βάρος της. Ο συνάδελφός του, δεν ήθελε να προχωρήσει σε μηνύσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close