Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών στα παιδια  απο τον όμιλο UNESCO

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών απο τον όμιλο UNESCO 


Δωρεάν ξένες γλώσσες για τα παιδιά των απόρων. Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος, Πειραιά καθώς και Κορινθίων έχει δημιουργήσει μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας με σκοπό την ανακούφιση συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

 Στόχος μας είναι μέσω των κοινωνικών δομών που έχουν συσταθεί και αποτελούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό εστιατόριο, τράπεζα χρόνου και κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων, όχι μόνο η κάλυψη των υλικών αναγκών αλλά και η διασφάλιση αναγκών όπως είναι η δωρεάν εκπαίδευση. 

Έτσι ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια της Τράπεζας Χρόνου ανακοινώνει την δημιοργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας με Εθελόντριες Καθηγήτριες την κα Μαλιφατούρατζη Κατερίνα, κα Πρέκα Ειρήνη, κα Τσαμούρη Καλλιόπη, την κα Ντούγια Ελπίδα, την κα Ευαγγέλου Σμαράγδα, την κα Γουνελά Κανέλλα και τον Καθηγητή κ. Κεφαλή Βαλάντη. Τα τμήματα που δημιουργούνται είναι τα εξής: – Τμήμα Γαλλικών για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με την κα Μαλιφατούρατζη – Τμήμα Ενισχυτικής Μελέτης για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με μαθησιακές δυσκολίες με την κα Τσαμούρη – Τμήμα Αγγλικών για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με την κα Πρέκα – Τμήματα για μαθήματα Θεωρητικής Κατεύθυνσης για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με τις κυρίες Ντούγια, Ευαγγέλου και Γουνελά καθώς και – Τμήμα Θετικής Κατεύθυνσης για Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με τον κ. Κεφαλή 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές «Κύκλος Δράσης_Κερατσίνι – Δραπετσώνα – Πέραμα» επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 123 στο Κερατσίνι. Τα μαθήματα της ενισχυτικής μελέτης απευθύνονται σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, μακροχρόνια ανέργους, σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) και χαμηλοσυνταξιούχους. 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τα κριτήρια ένταξης μαθητών στο τμήμα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 4179797, 210 4967757 και 210 4110678. Τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. 

www.dikaiologitika.gr

Close