Βάσεις 2019: Βγήκαν τα αποτελέσματα πως θα τα δείτε

 

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Πως θα δείτε τα αποτελέσματα;

Δείτε ακόμη Αύξηση στο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορείτε να δείτε  τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια το μεσημέρι.

Από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης, σε λίγη ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του υπουργείου.

 

φωτογραφια Εurokinissi Στελιος Μισινας

Το daddy-cool.gr  βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην πρώτη θέση της ενημέρωσης σε ό,τι αφορά τις Πανελλήνιες, αλλά και τα αποτελέσματα των βάσεων! Συντονίσου στην παρέα μας και μάθε πρώτος όλα τα νέα!

Close