Βασίλισσα Ελισάβετ- Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα και ούτε πρόκειται;

Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα αλλά δεν έχει και σκοπό στο μέλλον να το κάνει;

Η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, μπορεί να έχει ταξιδέψει μέχρι τώρα σε 196 χώρες, όμως ποτέ της δεν έχει βρεθεί στην Ελλάδα, τη χώρα μάλιστα που γέννησε τον σύζυγο της, Φίλιππο.

Γιατί φέρεται τόσο σνομπ στη χώρα του ήλιου και της Δημοκρατίας άραγε;

Δείτε επίσης Βάφτιση βασιλικού βρέφους- Όλα τα φώτα πάνω στην Κέιτ! Η εμφάνιση της άφησε χιλιόμετρα πίσω την Μέγκαν

Την απάντηση στο καυτό ερώτημα έρχεται να δώσει ο ιστορικός με ειδίκευση στη βασιλεία Χιούγκο Βίκερς, ο οποίος μίλησε στην Daily Mail για το εν λόγω θέμα και είπε ότι για αυτήν την απαξίωση της Ελλάδας φταίει η κακή πορεία και η κατάρρευση του θεσμού της βασιλείας, γεγονότα που έβλαψαν τον Φίλιππο.

Βασίλισσα Ελισάβετ- Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα και ούτε πρόκειται; Βασίλισσα Ελισάβετ- Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα και ούτε πρόκειται;

Όπως αναφέρει ο Βίκερς, όταν ακόμα εκείνος ήταν μωρό, η οικογένεια του εξαναγκάστηκε να αφήσει τη χώρα μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, ενώ όλοι τους εξορίστηκαν στη Γαλλία και άλλαξαν το επίθετο τους σε Μαουντμπάτεν.

Δείτε επίσης Δείτε την Ελένη Χατζίδου με ολόσωμο μαγιό στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της!

Επιπλέον, ο ιστορικός αναφέρει ότι ο Φίλιππος αντιπαθεί την Ελλάδα γιατί δίκασε τον πατέρα του, Πρίγκιπα Αντρέα και παραλίγο να τον στείλει για εκτέλεση, λόγω των ευθυνών που έφερε για τη Μικρασιατική καταστροφή. Βέβαια, το 1950 ο ίδιος είχε επισκεφθεί για μια και τελευταία φορά την πατρίδα του, αφού τον είχε προσκαλέσει ο Βασιλιάς Παύλος, τότε όμως η Ελισάβετ δεν ήταν βασίλισσα.

Photo via newsbomb

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Close