Βάσω Λασκαράκη: »Από το διαζύγιό μου με τον Γιάννη, έχασα την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου»

Όσα είπε για το διαζύγιό της αλλά και για τη νέα σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Τι κι αν έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και πλέον είναι στο πλευρό του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου; Οι ερωτήσεις για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι αναπόφευκτες. Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη η οποία, λίγο πριν την πρεμιέρα της κωμικής σειράς «Το σόι σου» που συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά στον Alpha, έδωσε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για όλους και για όλα.

– Είπες πριν ότι τους συναδέλφους σου στο «Σόι» τους θεωρείς οικογένειά σου. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς έμαθαν για το διαζύγιό σου από το Δελτίο Τύπου που στείλατε από κοινού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο και προσωπικό όπως ένα διαζύγιο, θέλω να προφυλάξω και τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου. Αποφάσισα να κρατήσω αυτό το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής από τους πάντες. Ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος, Και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

Close