Ισχυρός σεισμός!Αισθητός σε Αθήνα και γυρω περιοχές

Εκκενώθηκαν και οι οικισμοί Αγία Παρασκευή, Καραούλι και Θέα, ωστόσο δεν εστάλη μήνυμα από το 112, αλλά η εκκένωση έγινε από την αστυνομία που πήγαινε από πόρτα σε πόρτα, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι, δεδομένου ότι τα σπίτια είναι διάσπαρτα και πολλά απομακρυσμένα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το protothema.gr , η φωτιά δεν απειλεί πλέον τον οικισμό των Βιλίων, καθώς κινείται ανατολικά προς το Παλαιοχώρι, τη Θέα και το Πανόραμα, ενώ παρόλο που προς το παρόν ακόμα στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι περί των 2 μποφόρ, στη διάρκεια της ημέρας οι άνεμοι αναμένεται να γίνουν ισχυρότεροι, γεγονός που θα δυσκολέψει το έργο της κατάσβεσης.

Δείτε ακόμη Ματίνα Παγώνη : Η πρότασή μας είναι να εμβολιαστούν τα παιδιά στα σχολεία . Είναι ασφαλές το εμβόλιο

Η φωτιά έχει κατέβει αρκετά νότια, ενώ οι διάσπαρτες εστίες δυσχεραίνουν, επίσης το έργο των ομάδων πυρόσβεσης με τις δυνάμεις αυτή τη στιγμή να δίνουν περισσότερο βάρος σε τρία κύρια μέτωπα, στη θέση Θέα, στη θέση Παλαιοχώρι και στη θέση Καραούλι. Σημειώνεται ότι τις πυροσβεστικές δυνάμεις απασχολούν πολλές διάσπαρτες εστίες που καίνε στην ευρύτερη περιοχή και στο δάσος του όρους Πατέρας.

Close