Βρέθηκε ο άγνωστος που απειλούσε τα παιδιά του Γιώργου Τσαλίκη

Ήσυχος μπορεί πλέον να κοιμάται ο Γιώργος Τσαλίκης και η οικογένειά του, καθώς εντοπίστηκε ο άγνωστος που έλεγε ανωμαλίες για τα παιδιά του.

Πριν από λίγες ημέρες, ο τραγουδιστής είχε δεχθεί ένα φρικιαστικό δώρο και ζούσε το δικό του θρίλερ, σύμφωνα με όσα ο ίδιος μοιράστηκε στη σελίδα του, ενημερώνοντας τους γνωστούς του από τα social media. Ένας άγνωστος άνδρας έστειλε δώρο στον Τσαλίκη προσποιούμενος τον αδερφό του, αφού κόλλησε πάνω στο δώρο τα ονόματα των παιδιών του τραγουδιστή γράφοντας από επάνω «Σας αγαπώ πολύ, ο θείος». Είχε μάλιστα ένα νούμερο τηλεφώνου γραμμένο και όταν ο Τσαλίκης τον κάλεσε, εκείνος μεταξύ άλλων έλεγε «Δε με κατάλαβες;; Ο αδερφός σου είμαι …».

Μερικές ημέρες μετά την κινητοποίηση των Αρχών, εντοπίστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο άνθρωπος που τρομοκράτησε τον τραγουδιστή και την οικογένειά του. Ο Γιώργος Τσαλίκης ευχαρίστησε δημοσίως όσους ανθρώπους βοήθησαν στον εντοπισμό του, ευχαριστώντας μάλιστα προσωπικά τον κύριο Σφακιανάκη για την συμβολή του.

Το μήνυμά του στην προσωπική του σελιδα ήταν το εξής:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη διελεύκανση της υπόθεσης με τον εντοπισμό του ανθρώπου που ταλαιπώρησε την οικογένειά μου και εμένα τις τελευταίες ημέρες.

Ένα μεγάλο ευχαριστω ειδικότερα στον υποδιευθυντή κο Χαλκιά Αθανάσιο, στον κ. Καμάρη Αθανάσιο και όλους τους κυρίους από τη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος Θεσσαλονίκης που ήταν δίπλα μου από την αρχή και πάνω απ’ όλα στον άνθρωπο που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο όχι μόνο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας, το στρατηγό κ. Μάνο Σφακιανάκη για την άμεση κινητοποίησή του, την αμέριστη στήριξη και τη βοήθειά του για την άμεση επίλυση του προβλήματος που μας ταλαιπώρησε τόσο πολύ, αλλά και για τη γενικότερη βοήθειά του σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης γιατί είναι κάτι που θέλουμε να το αφήσουμε πίσω μας μιας και περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές και η ουσία βρίσκεται αλλού..

Καταλήγοντας σα συμπέρασμα από όλη αυτή την ιστορία, βγάζω πρώτα απ’ όλα ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι δραστική και αποτελεσματική ακόμα και μέσα σε ένα νομοθετικό πλαίσιο που την περιορίζει πάρα- πάρα πολύ στο έργο της και δεύτερον ότι, σε ό,τι και να μας συμβαίνει ακόμα κι όταν έχουμε αδικηθεί ή πονέσει, δεν πρέπει να αφήνουμε το θυμό να κυριεύσει την κρίση και τις αντιδράσεις μας…»

Close