Υιοθέτησε πιτ μπουλ και της έφαγε μύτη και και στόμα – Η μάχη της 35χρονης στο νοσοκομείο

Η λατρεία της για τα ζώα στάθηκε η αφορμή μια γυναίκα 35 ετών να χάσει μύτη και στόμα από ένα Πιτ Μπουλ. Εκείνο  βράδυ της υιοθεσίας του Πιτ Μπουλ, η 35χρονη πήγε να του βγάλει το λουρί και της επιτέθηκε ξαφνικά δαγκώνοντάς την στο πρόσωπο .Τα δόντια του σκύλου έκοψαν τη μύτη και το στόμα της άτυχης γυναίκας.

Δείτε επίσης : lockdown  Βασιλακόπουλος : Να ανοίξουν καφέ, εστιατόρια

Πριν 2 μηνες λοιπόν  μια φίλη της 35χρονης Ιωάννας της έδειξε μια  αγγελία στο facebook που έλεγε πως  χαρίζεται ένα πιτ μπουλ ενός έτους.

Η Ιωάννα, πήρε την απόφαση  να το υιοθετήσει. Το Πιτ Μπουλ  το έδινε για υιοθεσία μια φιλόζωος που το είχε βρει στο δρόμο και οι ιδιοκτήτες του το είχαν αφήσει

Η φιλόζωος είχε και άλλα ζώα και δεν μπορούσε να το κρατήσει πήρε λοιπόν την απόφαση να βάλει αγγελία στο facebook για να το χαρίσει

Η 35χρονη συναντήθηκε με την γυναίκα που χάριζε το πιτ μπουλ και βρέθηκαν για να το πάρει. Έιδε τον σκύλο αλλά ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που θα ήθελε, παρ”ολα αυτά ήταν πολύ φιλικός μαζί της.

Υιοθέτησε πιτ μπουλ και της έφαγε μύτη και και στόμα – Η μάχη της 35χρονης στο νοσοκομείο

Αφού  τον πήρε τον πήγε σπίτι της για να του δώσει φαγητό ,τον πήγε βόλτα και παίξανε αρκετά .Μόλις πήγε να του βγάλει το λουρί της επιτέθηκε ξαφνικά δαγκώνοντάς την στο πρόσωπο, κόβοντας της τη μύτη και το στόμα.

«Ο φίλος μου έβαλε τα χέρια του μέσα στο στόμα του σκύλου για να με σώσει. Όταν τελικά με άφησε το πίτμπουλ, έπειτα από μεγάλη μάχη, μου είχε κόψει τη μύτη και το στόμα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το σαλόνι είχε γεμίσει με αίματα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Με μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο».

Υιοθέτησε πιτ μπουλ και της έφαγε μύτη και και στόμα – Η μάχη της 35χρονης στο νοσοκομείο

«Η μύτη μου βρέθηκε έπειτα από οκτώ ώρες. Ήταν όμως κακοποιημένη και δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί πλήρως. Οι γιατροί έπρεπε ουσιαστικά να μου φτιάξουν μια νέα μυτούλα. Στο χειρουργείο μου έβαλαν ένα ειδικό ιατρικό υλικό για να καλύψουν τα τραύματα, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και σε ανθρώπους που υπέστησαν εγκαύματα στη φωτιά στο Μάτι. Ο γιατρός μου Γιώργος Χαρκιολάκης, Διευθυντής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, μου είπε από την πρώτη στιγμή, πως θα πρέπει να έχω πίστη και υπομονή.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον γιατρό μου, ήδη μέσα σε ενάμιση μήνα είδα μεγάλη αλλαγή, από την εικόνα που είχα εκείνο το βράδυ. Έχω υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και σε λίγες ημέρες θα μπω για ακόμη ένα. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς της κλινικής, την επιμελήτρια Μαρία Κοτρώτσιου που εκείνο το βράδυ εφημέρευε, τις νοσηλεύτριες και τον διοικητή του Ευαγγελισμού Αναστάσιο Γρηγορόπουλο, για το ενδιαφέρον που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν. Με αντιμετώπισαν σαν να ήμουν η κόρη τους.

Η Ιωάννα νοσηλεύτηκε έξι εβδομάδες στον Ευαγγελισμό, κάνοντας  4 χειρουργεία. Οι γιατροί κάναν θαύματα αφού  χρησιμοποίησαν  ένα ειδικό ιατρικό υλικό που είχαν χρησιμοποιήσει και στους τραυματίες από τη φωτιά στο Μάτι και έτσι αναδόμησαν μια άλλη μύτη έσωσαν και τα χείλη.

Παρόλα αυτά θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close