Υπόθεση σοκ: Βιαστής που άφησε έγκυο το 12χρονο θύμα του έχει τώρα… κοινή επιμέλεια του παιδιού!

Μια πραγματικά σοκαριστική απόφαση δικαστηρίου είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά και ανησυχίες για τον παραλογισμό που κρύβουν ορισμένες παρωχημένες διατάξεις του αμερικανικού νομικού συστήματος.

 

Με απόφαση που έλαβε την Παρασκευή, ένας δικαστής από το Μίσιγκαν έδωσε στον 27χρονο Christopher Mirasolo την κοινή επιμέλεια ενός παιδιού, το οποίο απέκτησε βιάζοντας ένα 12χρονο κορίτσι και αφήνοντάς το έγκυο το 2008.

Μετά την καταδίκη του για βιασμό το 2008, ο Mirasolo καταδικάστηκε μια ακόμη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση ακόμα μιας ανήλικης, εκτίοντας μάλιστα ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών. Αυτές οι καταδίκες για κάποιο λόγο δεν γνωστοποιήθηκαν στον δικαστή ή απλώς αγνοήθηκαν από εκείνον, με αποτέλεσμα να υπάρχει τώρα αυτή η αδιανόητη απόφαση που δίνει στον καταδικασμένο παιδεραστή πρόσβαση σε ένα ακόμη υποψήφιο θύμα, το ίδιο του το παιδί.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η Independent, το όνομά του 27χρονου προστέθηκε στο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού, χωρίς τη συγκατάθεση του θύματός του, της 21χρονης πλέον γυναίκας που έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη ώστε να αναιρεθεί η παράλογη αυτή απόφαση.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close