Υπόθεση βιτριόλι: "Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας δούλευε σε εταιρεία με χημικά"

Καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ιωάννας, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από άγνωστη, μαυροφορεμένη γυναίκα.

Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας βρέθηκε στο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Εκεί αποκάλυψε μία πληροφορία που ίσως φανεί σημαντική. Σύμφωνα με έρευνες που έκανε ο ίδιος, ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας, που χώρισαν πέντε μέρες πριν την επίθεση, δουλεύει σε εταιρεία με χημικά.

«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Με το συντροφό της είχε χωρίσει 5 ημέρες πριν την επίθεση. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί»

Να θυμίσουμε ότι έχει εντοπιστεί το τηλεφώνημα που έκανε η δράστιδα στο ταξί, στο κέντρο της Αθήνας, από τηλεφωνικό θάλαμο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κάρτα και τον τηλεφωνικό θάλαμο, αλλά δεν βρέθηκε άλλη κλήση επικοινωνίας.

Είχε γίνει προσπάθεια επίθεσης και την προηγούμενη μέρα

Ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι. κΗ δράστρια  φέρεται να είχε στήσει ενέδρα στο θύμα της και την προηγούμενη ημέρα.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Βήμα της Κυριακής», που μετέδωσε και το Mega στο δελτίο ειδήσεων, οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους νέα ντοκουμέντα για τη «μαυροφορεμένη» γυναίκα, που έριξε το βιτριόλι στην 33χρονη στην Καλλιθέα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η γυναίκα με το βιτριόλι φέρεται να ετοιμαζόταν να κάνει επίθεση στην Ιωάννα και την προηγούμενη ημέρα. Δεν πρόλαβε όμως καθώς η Ιωάννα έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της.

Μάλιστα, αυτό που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι ότι από την ανάλυση των καμερών ασφαλείας η δράστις φορούσε μάσκα και γάντια.  Επίσης κρατούσε και το ίδιο μπλε μπουκάλι με το οποίο έριξε το καυστικό υγρό.

Από εκεί και πέρα οι Αρχές έχουν και την κλήση από τηλεφωνικό θάλαμο σε εταιρεία ταξί.  Εκεί έχει καταγραφεί η φωνή της «μαυροφορεμένης» γυναίκας.

Close