Επίθεση με βιτριόλι: Νέος μάρτυρας "κλειδί" φέρνει πιο κοντά την αστυνομία στη μαυροφορεμένη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση από μια γυναίκα, η οποία της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR η αστυνομία, με τη βοήθεια της Ιωάννας, κατάφερε επιτέλους να ταυτοποιήσει τη μαυροφορεμένη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr.

Τρεις γυναίκες στο στόχαστρο της αστυνομίας

Τρεις γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο της Αστυνομίας για την υπόθεση, ενώ η ιχνηλάτιση των επαφών της άτυχης κοπέλας «φωτογράφισε» πρόσωπα – κλειδιά, οδηγώντας όλο και πιο κοντά στη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας, που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονταν μια γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας και μία από το επαγγελματικό. Ωστόσο, νέες μαρτυρίες βάζουν στο «κάδρο» ένα ακόμη γυναικείο πρόσωπο «κλειδί». Οι αρχές έχουν πλησιάσει πολύ κοντά στον εντοπισμό του λάθους που θα τη «δέσει» με την υπόθεση, αποκρυπτογραφώντας όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό.

Οι αστυνομικοί έχουν αρκετά στοιχεία για το ενδεχόμενο πρόσωπο που έκανε την επίθεση, ωστόσο χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κίνητρο της δράστιδας, αλλά και αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχειά για τη σύλληψή της.

Ήδη σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν λάβει πάνω από 23 καταθέσεις από πρόσωπα του συγγενικού, επαγγελματικού και φιλικού της περιβάλλοντος σε μια προσπάθεια να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να βρουν την άκρη του νήματος.

Τη Δευτέρα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα η άτυχη Ιωάννα. Οι αστυνομικοί θα επικεντρωθούν και στις ημέρες πριν από την επίθεση, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν είχε δεχτεί απειλές κατά το παρελθόν ή αν υπήρχε κάποια γυναίκα με την οποία είχε είτε διαμάχη είτε επαγγελματικές ή προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με αστυνομικούς, η ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας δεν είναι καλή, και δεν μπορεί να θυμηθεί περισσότερες λεπτομέρειες, ή κάποια πιθανή σημαντική πληροφορία για της έρευνες. Ωστόσο θα χρειαστεί να μιλήσουν μαζί της αρκετές φορές ξανά. Η νεαρή κοπέλα πάντως φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της.

«Αυτό που έλεγε εξαρχής, αυτό λέει και τώρα: δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου, δεν μπορεί να εστιάσει σε κάποιο πρόσωπο που να ήθελε να της κάνει κακό. Αυτή τη γυναίκα δεν τη γνώριζε. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και περιμένουμε να δούμε αν θα οδηγήσουν κάπου οι καταθέσεις που έλαβε η ΕΛ.ΑΣ.», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Close