10 μικρά πράγματα που να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη

10 μικρά πράγματα που  να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη! Οι γυναίκες πολλές φορές έχουμε ανάγκη να περιποιηθούμε τον εαυτό μας για να δείχνουμε πιο όμορφες. Όμως εκτός από την ομορφιά, υπάρχει και η τάξη σε αυτήν την ζωή.

Οι γυναίκες του σήμερα πολλές φορές κατηγορούνται από τους άντρες ότι είναι ιδιαίτερα ακατάστατες στην καθημερινή τους ζωή. Και αυτό ίσως να είναι μια αλήθεια. Είναι όμως και η γοητεία μας. Όπως και να ‘χει, μπορεί κάποια από εσάς να θέλει να ανακαλύψει ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο απεριποίητη.

Δείτε ακόμα 6 κόλπα για να ανασάνεις όταν νιώθεις ότι η μάσκα σε πνίγει

Στο σημερινό άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 10 χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε γυναίκα να δείχνει λίγο απεριποίητη . Ανακαλύψτε τα κι εσείς και αντιμετωπίστε τα, αν θέλετε από εδώ και πέρα να μην δείχνετε  έτσι. Διαβάστε παρακάτω:

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη: Τα παπούτσια

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των παπουτσιών και των ρούχων σας, είναι σημαντικό να τα φροντίζετε. Τα ρούχα σας πρέπει να είναι καθαρά και τακτοποιημένα – είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πολύ συχνά, τα παπούτσια είναι καθαρά, αλλά αυτό που πολλοί άνθρωποι αγνοούν είναι τα άσπρα πέλματα.

Στην αρχή, φαίνονται εντάξει, αλλά μετά από λίγο καιρό, όλη η βρωμιά συσσωρεύεται πάνω τους, κάνοντας ολόκληρο το παπούτσι να φαίνεται ακατάστατο. Περάστε λίγα λεπτά καθαρίζοντας τα πέλματά σας όποτε τα φοράτε.

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: βρώμικα παπούτσια

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη : Τα μαλλιά

Πολλές γυναίκες εξαιτίας της βιασύνης τους, φεύγουν από το σπίτι χωρίς να έχουν περιποιηθεί τα μαλλιά τους ακριβώς όπως θα έπρεπε. Φύτρες που πετάνε, ένα όχι και τόσο καλό ίσιωμα μαλλιών ή μερικώς αχτένιστα μαλλιά είναι μερικά παραδείγματα.

Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στα μαλλιά σας, γιατί αξίζει τον κόπο. Τα μαλλιά είναι σε θέση να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο του ανθρώπου!

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: απεριποίητα μαλλιά

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη : Το μανικιούρ

Το μανικιούρ πολλές φορές αναδεικνύει τα γυναικεία χέρια. Πολλές γυναίκες αφήνουν το ημιμόνιμο να μεγαλώνει σε πολύ μεγάλα επίπεδα. Αν δεν έχετε λοιπόν χρήματα να επισκεφθείτε κάποια μανικιουρίστα, προσφέρετε ένα μανικιούρ στον εαυτό σας με υλικά που έχετε στο σπίτι!

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: απεριποίητο μανικιούρ

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη: Οι βλεφαρίδες

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αφορά τις γυναίκες οι οποίες έχουν ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θέλουν την περιποίησή τους και η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες τις παραμελούν.

Μερικές φορές, είμαστε τυχεροί και οι βλεφαρίδες πέφτουν ωραία αλλά πολύ συχνά πέφτουν στη μέση του ματιού, σχηματίζοντας ένα κενό σημείο. Εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να δείτε έναν καλλιτέχνη βλεφαρίδων, αφαιρέστε μόνοι σας τις βλεφαρίδες.

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: απεριποίητες ψεύτικες βλεφαρίδες

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη :Τα δαχτυλίδια

Οι άνθρωποι σπάνια αφαιρούν τα δαχτυλίδια τους όταν πλένουν τα χέρια τους. Επίσης πολλοί άνθρωποι έχουν το κοινό πρόβλημα να “παίρνουν” σαπούνι κάτω από τα δαχτυλίδια και είναι δύσκολο να το παρατηρήσουν αμέσως. Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις, χρησιμοποιήστε υγρό σαπούνι, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να το ξεπλύνετε.

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: σαπούνι κάτω από τα δαχτυλίδια

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη : Η γυναικεία τσάντα

Μερικές φορές, παίρνουμε την αλλαγή και τις αποδείξεις μας και τα βάζουμε όλα στην τσάντα μας. Αλλά όταν υπάρχουν πάρα πολλές αποδείξεις, η τσάντα αρχίζει να μοιάζει με μίνι-Νάρνια. Εάν πρέπει να διατηρήσετε τις αποδείξεις, βρείτε μια ξεχωριστή τσέπη για αυτές.

Εάν το κάνετε αυτό, δεν θα χρειάζεται να ξοδέψετε 30 λεπτά κάθε φορά που χρειάζεστε τα κλειδιά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο τα πράγματα που χρειάζεστε πραγματικά στην τσάντα σας.

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: η γυναικεία τσάντα έχει πολλά πράγματα

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη : Τα εσώρουχα που δεν ταιριάζουν με τα ρούχα

Μερικές φορές, τα λάθος εσώρουχα μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την εμφάνιση. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι είναι πολύ σημαντικό  να επιλέγετε  τα σωστά εσώρουχα. Όλα τα μέρη του σουτιέν πρέπει να φαίνονται καλά κάτω από τα ρούχα που φοράτε αυτή τη στιγμή.

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: εσώρουχα που δεν ταιριάζουν με τα ρούχα

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη:  Το λάθος σιδέρωμα των ρούχων

Πολλές φορές δεν σιδερώνουμε σωστά τα ρούχα μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται όλη η εικόνα μας λάθος. Αν θέλετε να σιδερώνετε σωστά τα ρούχα και να μην υπάρχουν πάνω ενοχλητικές γραμμές, σιδερώστε τα ρούχα και από την μέσα και από την έξω πλευρά.

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: το λάθος σιδέρωμα των ρούχων

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη : Το χέρι που είναι βρώμικο από τα καλλυντικά μας

Το πιο άνετο σημείο για να δοκιμάσετε τα προϊόντα ομορφιάς είναι το αριστερό χέρι. Εδώ βάζουμε τα υλικά που στη συνέχεια απλώνουμε γύρω από το πρόσωπο.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε συχνά βρώμικα σημεία στα χέρια μας που δεν φαίνονται πολύ καλά. Για να αφαιρέσετε αυτά τα υπολείμματα μακιγιάζ από το χέρι σας, πάρτε μαντηλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ.

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: το χέρι που είναι βρώμικο από τα καλλυντικά μας

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο απεριποίητη : Οι δαχτυλιές στο κινητό και η βρώμικη θήκη του

Χρησιμοποιούμε τα κινητά μας κάθε μέρα και τα έχουμε πάντα μαζί μας. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν φαίνονται πάντα υπέροχα. Μια οθόνη καλυμμένη με δακτυλικά αποτυπώματα ή μια βρώμικη θήκη, είναι συχνά φαινόμενα.

Για να κάνετε το τηλέφωνο να φαίνεται καλύτερο, συνηθίστε να το σκουπίζετε με μια χαρτοπετσέτα αρκετές φορές την ημέρα. Όπως έχετε παρατηρήσει, οι βρώμικες θήκες φαίνονται αποκρουστικές.

Εάν δεν μπορείτε να αλλάζετε αρκετά συχνά τις θήκες, αγοράστε μια απλή φθηνή θήκη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο όταν είναι πραγματικά σημαντικό. Το κινητό δεν χρειάζεται να έχει θήκη διαρκώς.

10 μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται λίγο ακατάστατη: οι δαχτυλιές στο κινητό και η βρώμικη θήκη του

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close