14 εύκολοι τρόποι για να αρωματίσετε το αυτοκίνητο σας

Μυρίζει άσχημα το αυτοκίνητο σας; Έχουμε 14 τρόπους για να κάνετε το αμάξι σας να μυρίζει υπέροχα.

Αρωματικές μπάλες από βαμβάκι ή pom poms

Κολλήστε μπάλες από βαμβάκι ή pom poms σε ένα μανταλάκι και προσθέστε 5-10 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.Πιάστε το μανταλάκι στους αεραγωγούς σας, ενεργοποιήστε τον αέρα ή την θερμότητα και το αυτοκίνητό σας θα μυρίζει υπέροχα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

αυτοκινητο

 

onecrazyhouse

Αρωματική διακοσμητική κορδέλα

Εδώ είναι η ίδια ιδέα μόνο που χρησιμοποιήθηκε μια διακοσμητική κορδέλα με ένα κομμάτι βαμβάκι μέσα.

αυτοκινητο

 

frugallyblonde

Πανεύκολα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητο σας φυσικά και ανέξοδα!

DIY μη τοξικό αποσμητικό χώρου

Εδώ likeasaturday θα δείτε πως να φτιάξετε ένα DIY μη τοξικό αποσμητικό χώρου,με μαγειρική σόδα και αιθέρια έλαια. Η μαγειρική σόδα απορροφά τυχόν δυσάρεστες οσμές, ενώ τα αιθέρια έλαια προσθέτουν ένα ευχάριστο άρωμα στο αυτοκίνητό σας.

αυτοκινητο

Αρωματικοί κύβοι κεριού

Βάλτε μερικούς αρωματικούς κύβους κερί σε ένα βάζο για να δημιουργήσετε ένα αποσμητικό χώρου που μυρίζει υπέροχα σε ένα ζεστό αυτοκίνητο, καθώς το κερί λιώνει.

αυτοκινητο

 

Okiegirlscountrylife

Οικολογικά αρωματικά χώρου

Αρωματικά πουγκάκια

Αγοράστε πουγκάκια, προσθέστε μερικές αρωματικές πέρλες και βάλτε τα κάτω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας ή στην ποτηροθήκη σας.

αυτοκινητο

 

photo view pinterest

DIY αρωματικό gel

Φτιάξτε το δικό σας αρωματικό gel ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ onegoodthingbyjillee Είναι όμορφο και μυρίζει υπέροχα!

αυτοκίνητο

 

Αρωματικές υγρές πέρλες

Γνωρίζετε τις αρωματικές πέρλες που πωλούνται σε πολλά καταστήματα και μεγενθύνονται με το νερό;Μπορείτε αντί για νερό να τις βάλετε σε αιθέρια έλαια και να τις αποθηκεύσετε σε ένα βάζο με τρυπητό καπάκι.Τοποθετήστε το βάζο στο αυτοκίνητο για να μυρίζει τέλεια!

Πως να φτιάξεις αρωματικό κερί που κρατάει 40 ώρες

αυτοκίνητο

 

flusterbuster

Αρωματικό ρύζι

Αρωματίστε το ρύζι ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ thehomemadeexperiment και βάλτε το σε ένα βάζο με μικρές τρύπες στο καπάκι. Όταν η μυρωδιά γίνει αχνή,κουνήστε το βάζο και θα μυρίζει σαν καινούργιο και πάλι.

αυτοκινητο

 

Αποσμητικό spray

Πάρτε ένα μπουκάλι, προσθέστε οινόπνευμα ή βότκα, αιθέρια έλαια και μια πρέζα αλάτι και έχετε ένα αποσμητικό χώρου σπρέι για το αυτοκίνητο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

αυτοκινητο

 

overthrowmartha

3 τρόποι για να κάνετε τα συρτάρια σας να μυρίζουν υπέροχα

Αρωματικό ξύλο

Αρωματίστε ένα κομμάτι ξύλο με αιθέρια έλαια και κρεμάστε το στον καθρέφτη του αυτοκινήτου.

αυτοκινητο

lovesissy

Στεφάνι από αρωματικά pom poms

Δέστε τα μάλλινα pom poms σε ένα όμορφο στεφάνι. Προσθέστε τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια και κρεμάστε το στο αυτοκίνητο σας.

αυτοκινητο

designertrapped

Πως θα ξεφορτωθείτε όλες τις άσχημες μυρωδιές στο σπίτι

Spray αρωματικό για την ταπετσαρία του αυτοκινήτου

Φτιάξτε το δικό σας αρωματικό spray για να απομακρύνεται τις μυρωδιές από την ταπετσαρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μαλακτικό ρούχων, μαγειρική σόδα, ζεστό νερό και ένα μπουκάλι ψεκασμού.

αυτοκινητο

 

tescoliving

Αρωματικό ποτ πουρί

Φτιάξτε ένα αρωματικό ποτ πουρί, χρησιμοποιώντας αποξηραμένα βότανα, μπαχαρικά, τσάγια, θυμίαμα, αιθέρια έλαια, κλπ Βάλτε τα όλα σε μία χαριτωμένη μπαντάνα και κρεμάστε την στο αυτοκίνητό σας.

αυτοκινητο

 

naehmarie

Τέλος, μπορεί να υπάρχει μούχλα ή κάποιο άλλο πρόβλημα με το AC σας που προκαλεί  άσχημη μυρωδιά. Αν υποψιάζεστε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό  καθαριστικό  πριν από την προσθήκη οποιουδήποτε από τα παραπάνω αποσμητικού χώρου στο αυτοκίνητό σας.

Close