τρόποι-να-διώξετε-την-γρουσουζιά-από-το-σπίτι-

Σύμφωνα με το φενγκ σούι αυτά τα κόλπα θα διώξουν μακριά μια για πάντα την γρουσουζιά από το σπίτι.

Μπορεί η γρουσουζιά να θεωρείται πλέον από ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού ανυπόστατη και να συγκαταλέγεται στις χαζές προλήψεις όμως δεν είναι και λίγοι που την πιστεύουν μέχρι και σήμερα. Το φενγκ σούι σαν φιλοσοφία, δείχνει πως με την διακόσμηση μπορείς να φέρεις την θετική ενέργεια στο σπίτι και στην ζωή.

Δείτε ακόμα 6 μυστικά του Φενγκ Σούι για να γεμίσει το πορτοφόλι σας με λεφτά

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε πως μπορούμε να διώξουμε την γρουσουζιά ή αλλιώς την αρνητική ενέργεια μακριά από το σπίτι μας ακολουθώντας τους κανόνες του φενγκ σούι. Αν νιώθετε πως όλα στο σπίτι σας πάνε στραβά τότε αυτό το άρθρο μπορεί και να σας βοηθήσει. Διαβάστε παρακάτω: 

Βάλτε στο σπίτι σας φρέσκα λουλούδια

Σύμφωνα με το φενγκ σούι τα φρέσκα λουλούδια σε έναν χώρο, μπορεί να προσφέρει σε αυτόν τον χώρο και στους ανθρώπους που μένουν σε αυτόν ευτυχία, χαρά, αισιοδοξία αλλά και καλοτυχία. Θα πρέπει να διαλέξετε πολύχρωμα φρέσκα λουλούδια και να αποφύγετε φυτά με αγκάθια, αφού τα αγκάθια φέρνουν γρουσουζιά.

τρόποι-να-διώξετε-την-γρουσουζιά-από-το-σπίτι-

Photo via: Pinterest

Τα πέταλα βοηθούν

Δεν είναι λίγοι οι πολιτισμοί που έχουν συνδέσει τα πέταλα σαν σύμβολο καλής τύχης για το σπίτι και τους ιδιοκτήτες του και το φενγκ σούι δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα διχασμός για το πως πρέπει να τοποθετήσουμε τα πέταλα για να έχουν αποτελεσματικότητα.

Είναι μερικοί που πιστεύουν ότι πρέπει τα πέταλα να είναι τοποθετημένα με το άνοιγμά τους προς τα πάνω, για να μην αφήνουν την καλή τύχη να φύγει ενώ άλλοι πιστεύουν ότι γυρίζοντάς τα ανάποδα θα κάνετε την τύχη σας να φύγει πιο γρήγορα.

Δείτε ακόμα Φενγκ Σούι: Τα πιο γρουσούζικα πράγματα μέσα στο σπίτι!

Σύμφωνα με το φενγκ σούι πάντα οι επιφάνειες πρέπει να είναι ανοιχτές για να ρέει η θετική ενέργεια ελεύθερα οπότε καλό θα ήταν να βάλετε τα πέταλα το άνοιγμα προς τα πάνω.

τρόποι-να-διώξετε-την-γρουσουζιά-από-το-σπίτι-

Photo via: Pinterest

Χρησιμοποιήστε ονειροπαγίδες

Οι ονειροπαγίδες βοηθούν να μην βλέπουμε άσχημα όνειρα, αφού λένε ότι μπορούν να εγκλωβίσουν τους εφιάλτες. Πέρα από αυτό όμως μπορείτε να κρεμάσετε μία ονειροπαγίδα και για την καλή τύχη και σύμφωνα με το φενγκ σούι έχει την ίδια αποτελεσματικότητα. Μπορεί να είναι χειροποίητη ή του εμπορίου.

τρόποι-να-διώξετε-την-γρουσουζιά-από-το-σπίτι-

Photo via: Pinterest

Πως πρέπει να τοποθετούμε τα έπιπλα

Σύμφωνα με τους ειδικούς του φενγκ σούι, έχει σημασία το πώς θα τοποθετήσετε τα έπιπλα σας για να επιτρέπετε στην ενέργεια να ρέει ομαλά και ελεύθερα χωρίς εμπόδια στον δρόμο της. Επίσης λένε πως ένα κρεβάτι είναι καλότυχο όταν βρίσκεται σε θέση διαγώνια συγκριτικά με την πόρτα.

τρόποι-να-διώξετε-την-γρουσουζιά-από-το-σπίτι-

Photo via: Pinterest

Δώστε σημασία στο χρώμα της πόρτας

Το χρώμα της πόρτας του σπιτιού σας λένε πως παίζει μεγάλο ρόλο στο αν θα έχετε τύχη μέσα στο σπίτι σας. Σύμφωνα με το φενγκ σούι οι πόρτες που κοιτάνε προς το νότο καλό είναι να βάφονται κόκκινες ή πορτοκαλί, ενώ εκείνες που κοιτάνε προς το βορρά πρέπει να είναι βαμμένες μπλε ή μαύρες. Οι πόρτες που βλέπουν δυτικά καλό είναι να είναι λευκές ή γκρι και εκείνες που κοιτούν προς την ανατολή βάψτε τις καφέ ή πράσινες.

τρόποι-να-διώξετε-την-γρουσουζιά-από-το-σπίτι-

Photo via: lousis.gr

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close