6 μυστικά του Φενγκ Σούι για να γεμίσει το πορτοφόλι σας με λεφτά

6 μυστικά του Φενγκ Σούι για να γεμίσει το πορτοφόλι σας με λεφτά .Η φιλοσοφία του φενγκ σούι είναι ένα σύστημα παραδοσιακής κινεζικής γεωμαντείας. Στη σύγχρονη εποχή, με τον όρο “φενγκ σούι” αποκαλείται η τοποθέτηση διαφόρων αντικειμένων σε ένα χώρο, έτσι ώστε να υπάρχει καλή ενέργεια.

Κοινή βάση είναι ότι τα πάντα αποτελούνται από την ενέργεια που λέγεται “τσι”. Αυτή η ενέργεια μπορεί να πάρει τις μορφές 5 βασικών στοιχείων: νερό, φωτιά, ξύλο, μέταλλο και γη. Αυτά τα 5 στοιχεία αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και αλληλοσχετίζονται.

Σύμφωνα με την κινεζική φιλοσοφία, ο άνθρωπος σχετίζεται με το περιβάλλον και αλληλοεπιδρά με αυτό. Κατά την αρχαία Κινέζικη ιατρική, όλες οι ασθένειες προέρχονται από δυσαρμονία στο ανθρώπινο τσι.

Δείτε ακόμα 8 διαφορές στο σώμα μίας γυναίκας και ενός άντρα που λίγοι γνωρίζουν

Το κάθε ζωτικό όργανο αντιστοιχεί σε κάποιο από τα 5 στοιχεία τσι. Γιατρικό μπορεί να είναι κάποια τροφή που δίνει σωστό τσι, μετακίνηση σε περιοχή με σωστό τσι, τοποθέτηση αντικειμένου με σωστό τσι κ.ο.κ.

Επίσης η κάθε εποχή έχει το δικό της τσι, όπως επίσης ο κάθε χρόνος, η κάθε μέρα ακόμα και η κάθε ώρα. Όλα αυτά συνθέτουν ένα περίπλοκο σύστημα σχέσεων πολύ δύσκολο στο να κατανοηθεί πλήρως. Έτσι με αυτήν την λογική μερικές διακοσμητικές αλλαγές στο σπίτι μας, μπορούν να βελτιώσουν και τα οικονομικά μας.

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε ποιες είναι αυτές οι αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού μας και όχι μόνο, που σύμφωνα με το φενγκ σούι είναι ικανές να γεμίσουν το πορτοφόλι μας με λεφτά. Διαβάστε παρακάτω:

Να έχετε πάντα ένα τακτοποιημένο σπίτι

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του φενγκ σούι πολλές φορές τα χρήματα αργούν να έρθουν σε ένα σπίτι διότι…σκουντουφλάνε πάνε στην ακαταστασία. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε πάντα ένα σπίτι τακτοποιημένο και σε τάξη έτσι ώστε η ενέργεια και η τύχη να κυκλοφορούν στον χώρο ανεμπόδιστα και προς όφελός σας.

6-μυστικά-του-φενγκ σούι-για-να-κερδίσουμε-λεφτά-

Photo via: Pinterest

Μην αφήνετε τίποτα χαλασμένο στο σπίτι σας

Επίσης για να ρέει η θετική ενέργεια άφθονη και να επιφέρει χρήματα θα πρέπει οτιδήποτε χαλασμένο να το αντικαθιστάτε ή να το επιδιορθώνετε αμέσως.

6-μυστικά-του-φενγκ σούι-για-να-κερδίσουμε-λεφτά-

Photo via: bovary.gr

Επιλέξτε ζωντανά χρώματα στην διακόσμηση

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το φενγκ σούι, το πράσινο και το μοβ βοηθούν στην τύχη, οπότε και στην αύξηση των εσόδων σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε αναγκαστικά το χρώμα των τοίχων. Μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με μοβ και πράσινα διακοσμητικά.

6-μυστικά-του-φενγκ σούι-για-να-κερδίσουμε-λεφτά-

Photo via: Pinterest

Τα χρήματα σας να μην είναι ποτέ τσακισμένα ή διπλωμένα 

Το φενγκ σούι λέγεται ότι τα χαρτονομίσματα θα πρέπει να τα έχουμε πάντα σε μεγάλα πορτοφόλια έτσι ώστε να μην τσαλακώνονται και να μην διπλώνουν. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν κι άλλα. Επίσης τα βιβλιάρια τραπέζης φυλάξτε τα σε κουτί με πράσινο και μοβ χρώμα και τοποθετήστε το κουτί στην έξω αριστερή γωνία του γραφείου σας.

Δείτε ακόμα Η γάτα – δήμαρχος: Xωριό εμπιστεύτηκε ένα τετράποδο περισσότερο από τους ανθρώπους

6-μυστικά-του-φενγκ σούι-για-να-κερδίσουμε-λεφτά-

Photo via: star.gr

Προτιμήστε τους μαγνήτες

Τα διακοσμητικά με μαγνήτες φέρνουν χρήμα και καλή τύχη. Μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε σε ένα ενυδρείο 9 χρυσόψαρα, οκτώ κόκκινα κι ένα χρυσό ή ένα μαύρο με μαγνήτες και βάλτε αυτό το ενυδρείο στο σαλόνι σας. Ξεκλειδώνει την ροή του χρήματος.

6-μυστικά-του-φενγκ σούι-για-να-κερδίσουμε-λεφτά-

Photo via: enallaktikidrasi.com

Προτιμήστε τα αληθινά λουλούδια

Επίσης διακοσμήστε το σπίτι σας με φρέσκα λουλούδια τα οποία θα τα βάλετε σε βάζα και θα τα περιποιείστε. Δεν πρέπει να τα κρατήσετε αφού ξεραθούν και φυσικά δεν πρέπει να τα αντικαταστήσετε με πλαστικά.

6-μυστικά-του-φενγκ σούι-για-να-κερδίσουμε-λεφτά-

Photo via: vita.gr

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close