Αυτό το άρθρο αφορά όλες τις γυναίκες, και πρέπει να το διαβάσετε για να προστατέψετε την ιδιωτική σας ζωή

Αυτό το άρθρο αφορά όλες τις γυναίκες, και πρέπει να το διαβάσετε προσεκτικά για την  προστασία της ιδιωτικής σας ζωής!! Όταν  πάμε για ψώνια δοκιμάζουμε τα νέα ρούχα για να δούμε αν μας πάνε στα δοκιμαστήρια, στις τουαλέτες, στα δωμάτια ξενοδοχείων κ.λπ., Πόσες από εσάς όμως γνωρίζετε αν αυτό που κρέμεται στο τοίχο είναι πραγματικός καθρέφτης και δεν είναι ψεύτικος και μπορούν από την άλλη πλευρά του γυαλιού να σας δουν;  Αν το γυαλί είναι διπλό μπορούν να σας δουν από την άλλη πλευρά και εσείς να μην έχετε ιδέα οτι είστε σε κοινή θέα.

Δείτε ακόμη: Ορκισμένες παρθένες: Γυναίκες που ζουν ως άνδρες για να ζήσουν ελευθερες

Είναι πολύ δύσκολο να προσδιορίσετε τι είδος είναι ο καθρέφτης σας απλά κοιτάζοντας τον, οπότε πως μπορούμε άραγε να προσδιορίσουμε αν ο καθρέφτης που κοιταζόμαστε είναι πραγματικός;

kathreftis-k-pseftikos-kathreftis1_

Πόσες από εσάς όμως γνωρίζετε αν αυτό που κρέμεται στο τοίχο είναι πραγματικός καθρέφτης και δεν είναι ψεύτικος και μπορούν από την άλλη πλευρά του γυαλιού να σας δουν;

Προκειμένου να προσδιορίσετε αν είναι πραγματικός καθρέφτης:  Τοποθετήστε την άκρη του νυχιού σας ενάντια στην ανακλαστική επιφάνεια και αν υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ του νυχιού σας και της εικόνας του νυχιού σας, τότε ο καθρέφτης είναι πραγματικός.

Δείτε ακόμη: Κάνε καλά αυτό που εσύ μπορείς κι άσε τους άλλους να το κάνουν καλύτερα

Προκειμένου να προσδιορίσετε αν είναι ψεύτικος καθρέφτης: Αν το νύχι σας αγγίζει άμεσα την εικόνα των νυχιών σας, τότε θα πρέπει να είστε προσεκτικές, μέσα από το καθρέφτη αυτό μπορούν να σας δουν και άλλοι! Έτσι θυμηθείτε, κάθε φορά που βλέπετε ένα καθρέφτη, κάντε το «τεστ με το νύχι.” Δεν κοστίζει τίποτα και μπορείτε έτσι να προστατεύσετε την ιδιωτική σας ζωή.

Δείτε ακόμη: ΕΛΑΣ: Τι πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες στο δρόμο και το σπίτι

Δείτε το καταπληκτικο αυτό βίντεο προκειμένου να μάθετε να ανιχνεύετε ένα ψεύτικο καθρέφτη:

Πηγή: fabartdiy.com
Close