Μαμά μας δείχνει diy huck προστασίας παιδιών από κουτί μωρομάντηλων

Δείτε πως να καλύψετε τις πρίζες σας με το καπάκι από τα μωρομάντηλα. Γιατί όσοι έχουν μικρά παιδιά ξέρουν ότι ο μεγαλύτερος φόβος των γονιών είναι μήπως το παιδί τους πάθει κάποιο ατύχημα στο σπίτι ή και γενικά. Για ένα μικρό παιδί, το σπίτι είναι μία μεγάλη εξερεύνηση και αυτό πολλές φορές κρύβει κινδύνους.

Μία μαμά λοιπόν αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μέσα από τα social media ένα diy huck για να προστατεύουμε το παιδί από τις πρίζες του σπιτιού, με τον πιο οικονομικό τρόπο! Χρησιμοποιώντας ένα κουτί μωρομάντηλων, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα πετούσαμε, μπορούμε πλέον να προστατεύσουμε τα παιδιά μας!

Αυτό το ξέρατε; Δείτε τους λόγους που ένα παιδί μπορεί να λιποθυμήσει και ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες που μπορείτε να του προσφέρετε 

Είναι ένας πολύ έξυπνος, οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος που έχει καταφέρει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφού αυτή η μαμά κατάφερε να “λύσει” τα χέρια σε πολλές ακόμη μαμάδες και μπαμπάδες. Αυτό το diy huck της μαμάς αποφασίσαμε να το μοιραστούμε κι εμείς μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Όσοι μεγαλώνουμε παιδιά ξέρουμε ότι στο σπίτι μας τα μωρομάντηλα δεν λείπουν ποτέ μέχρι τα παιδιά να μην τα χρειάζονται άλλο. Οπότε σίγουρα όλοι διαθέτουμε κουτιά μωρομάντηλων που καταλήγουν φυσικά στα σκουπίδια.

Κανείς από εμάς δεν θα φανταζόταν ότι ένα φαινομενικά άχρηστο κουτί μωρομάντηλων θα μπορούσε να προστατεύσει τα παιδιά μας με ένα diy huck που θα μας λύσει τα χέρια. Που ακριβώς θα μας βοηθήσει όμως ένα κουτί μωρομάντηλα;

Ο πιο συχνός κίνδυνος ενός παιδιού μέσα στο σπίτι αλλά και ο μεγαλύτερος φόβος της μαμάς, είναι μήπως το παιδί βάλει τα μικροσκοπικά δαχτυλάκια του, μέσα σε κάποια πρίζα. Μάλιστα έχουν καταγραφεί πολλά τέτοια ατυχήματα παιδιών με πρίζες παγκοσμίως.

Τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν συχνά μέσα στο σπίτι γιατί συνήθως οι πρίζες βρίσκονται σε χαμηλά σημεία των τοίχων. Έτσι, είναι εύκολα προσβάσιμες από τα μικρά παιδιά. Γι’ αυτόν τον λόγο πολλοί γονείς αγοράζουν ειδικά προστατευτικά πριζών για παιδιά έτσι ώστε τα παιδιά τους να μην διατρέχουν τέτοιο κίνδυνο.

Αν όμως δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις ένα προστατευτικό πριζών τότε αυτή η μαμά θα σου δείξει έναν τέλειο τρόπο να προστατεύεις τα παιδιά σου από τις πρίζες με τον πιο ανέξοδο κόλπο! Η μαμά της ιστορίας μας, μοιράστηκε αυτό το diy huck μέσα από το Facebook και το Youtube!

Τι θα χρειαστούμε γι’ αυτό το diy huck;

Ένα άδειο κουτί μωρομάντηλα

Ειδική κόλλα

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας μωρομάντηλα. Όταν τελειώσουν τα μωρομάντηλα από την συσκευασία, εμείς αυτή τη φορά θα κρατήσουμε την συσκευασία των μωρομάντηλων για άλλη χρήση. Συγκεκριμένα, θα ξεκολλήσουμε το πλαστικό καπάκι από την συσκευασία των μωρομάντηλων.

Στην συνέχεια θα κολλήσουμε το πλαστικό καπάκι πάνω στην πρίζα έτσι ώστε το παιδί να μην μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν. Ένα diy προστατευτικό πρίζας φτιαγμένο με τον πιο οικονομικό και απλό τρόπο. Θα πρέπει όμως να επισκεφθείτε κάποιο μαγαζί με εργαλεία για να προμηθευτείτε ειδική κόλλα που κολλάει στο πλαστικό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και υγρή κόλλα, όμως δεν σας εγγυόμαστε ότι θα κρατήσει για πολλές μέρες. Καλύτερα λοιπόν η κόλλα που θα διαλέξετε να είναι πολύ δυνατή. Το συγκεκριμένο huck το δοκίμασαν αρκετές μητέρες στον κόσμο και δήλωσαν πολύ ικανοποιημένες!

Συνήθως τα καπάκια από τις συσκευασίες των μωρομάντηλων έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τις πρίζες και εφαρμόζουν άριστα πάνω από αυτές. Παρακάτω θα δείτε την δημοσίευση της μαμάς στο Facebook:

Καπάκι από μωρομάντηλα για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τις πρίζες

Δείτε και το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε ακόμη περισσότερο την διαδικασία:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close