Το έξυπνο κόλπο για να Κοιμηθείτε Άνετα Χωρίς Κλιματιστικό και Ανεμιστήρα

Η αφόρητη ζέστη μπορεί να μετατρέψει έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο σε μαρτύριο. Για να την αντιμετωπίσετε, αναγκάζεστε να αναζητήσετε μια πηγή δροσιάς, όπως το κλιματιστικό ή ο ανεμιστήρας. Οι δύο αυτές συσκευές, όμως, εκτός από το γεγονός ότι καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα ρεύματος, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας, όπως δυσκολία στο αναπνευστικό σύστημα, επαναλαμβανόμενο ξηρό βήχα και πιθανή ψύξη.

Για να γλιτώσετε από αυτού του είδους τον κίνδυνο και την σπατάλη, ψάξαμε και βρήκαμε το προϊόν που θα σας προσφέρει εγγυημένα έναν δροσερό ύπνο. Αυτό που χρειάζεστε, λοιπόν, είναι το καταπραϋντικό στρώμα δροσιάς.

Το έξυπνο κόλπο για να Κοιμηθείτε Άνετα Χωρίς Κλιματιστικό και Ανεμιστήρα                      Δοκιμάστε το επίστρωμα δροσιάς για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα επίστρωμα, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στο επάνω μέρος του στρώματος που κοιμάστε, πάνω και από τα σεντόνια σας. Έχει την δυνατότητα να σας δροσίζει και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός σας. Αυτό συμβαίνει, χάρη στο εσωτερικό του, καθώς περιέχει ένα ειδικό ζελέ υπέρ ψύξης και νερό που απορροφά τη θερμότητα του σώματος και στη συνέχεια την εκλύει στον αέρα.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Ασφάλεια Είναι σχεδιασμένο για να έχει αντοχή στον χρόνο και μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι υποαλλεργικό και ακίνδυνο, αφού, ακόμα κι αν σκιστεί, το εσωτερικό του δεν χύνεται. Κατάλληλο για όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Το έξυπνο κόλπο για να Κοιμηθείτε Άνετα Χωρίς Κλιματιστικό και Ανεμιστήρα                              Ιδανικό και ασφαλές και για τα κατοικίδιά σας.

Οικονομία Δεν λειτουργεί με ρεύμα ή μπαταρίες, προσφέροντας σας την δυνατότητα να κάνετε οικονομία στην τσέπη σας. Δεν έχει καλώδια, δεν χρειάζεται πρίζα και ενέργεια για να λειτουργήσει επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε οπουδήποτε θέλετε, στον καναπέ, το κρεβάτι, μέχρι και στις διακοπές σας ή στο κάμπινγκ.

Ευκολία στο καθάρισμα Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ελαφρύ τρίψιμο με ένα βρεγμένο πανί σε κρύο ή χλιαρό νερό. Το αφήνετε, ύστερα, να στεγνώσει σε ξηρό μέρος που δεν το βλέπει ο ήλιος και είναι έτοιμο για χρήση ξανά μετά.

Επιλογή μεγέθους Για την μεγαλύτερη σας άνεση βγαίνει σε διάφορες διαστάσεις, μέχρι και σε πολύ μικρό μέγεθος για να το τοποθετείτε στο μαξιλάρι σας. Για λιγότερη δροσιά, μάλιστα, μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από τα σεντόνια σας ή μέσα από την μαξιλαροθήκη σας.

Το έξυπνο κόλπο για να Κοιμηθείτε Άνετα Χωρίς Κλιματιστικό και Ανεμιστήρα                  Κυκλοφορεί σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Επιπλέον χρήσεις Εκτός από τον ευχάριστο ύπνο χωρίς να ιδρώνετε και να ζεσταίνεστε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε περίπτωση που έχετε μυϊκούς πόνους ή υψηλό πυρετό, αφού θα απορροφήσει τη θερμότητα του σώματός σας και θα σας δροσίσει. Χρήσιμο και σε περιπτώσεις που το λάπτοπ ή το τάμπλετ σας υπερθερμαίνεται, αφού μπορείτε να τοποθετήσετε ακριβώς από κάτω στη βάση τους, όταν τα χρησιμοποιείτε, το επίστρωμα μικρών διαστάσεων.

Χαμηλή τιμή αγοράς Εκτός από τον οικολογικό του χαρακτήρα μιας και δεν καταναλώνει καθόλου ρεύμα και ενέργεια, εξοικονομώντας χρήματα από το πορτοφόλι σας, είναι οικονομικό αφού ξεκινά από 20 ευρώ και η τιμή του αυξάνεται και προσαρμόζεται ανάλογα σε κάθε διάσταση. Μπορείτε να το αναζητήσετε σε καταστήματα με λευκά είδη, είδη σπιτιού και στρώματα, αλλά και σε μαγαζιά με ειδικό εξοπλισμό για κάμπινγκ. Δοκιμάστε το επίστρωμα δροσιάς και ζήστε μια νέα εμπειρία, όταν κοιμάστε τις νύχτες με καύσωνα, χωρίς να χρειάζεστε το κλιματιστικό ή τον ανεμιστήρα που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα.

Πηγή: spirossoulis.com
Close