Έβαλε Κρεμμύδια μέσα στις κάλτσες το βράδυ ... Ο λόγος;Δε θα το πιστεύετε

Πρόσφατα σας είχαμε δείξει τις απιστευτες χρησεις του κρεμμυδιου

Ξέρατε ότι θα μπορούσατε  να χρησιμοποιήσετε ένα κρεμμύδι για να καθαρίσετε τη σχάρα σας ; Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το πιο περίεργο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με κρεμμύδια …

Πρόσφατα άκουσα φήμες που υποστηρίζουν ότι τα κρεμμύδια μπορεί να σας θεραπεύσουν πραγματικά αν τα τοποθέτησετε μεσα στις  κάλτσες σας και κοιμηθητε το βραδυ . Προφανώς αυτό μπορεί να βοηθήσει  και να σας ανακουφίσει  απο το κρύο, τη γρίπη, και τα συμπτώματα πυρετού.

Έχουμε ακούσει ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά τι νομίζετε; Είναι κάτι που θα δοκιμάσετε, ή νομίζετε  ότι είναι τρελό;

Ο Δρ Lauren Feder,ομοιοπαθητικός γιατρός, πιστεύει ότι τα κρεμμύδια έχουν πράγματι θεραπευτικές ιδιότητες.

Κρεμμύδια στα πόδια σύρει έξω τις τοξίνες σύμφωνα με την κινεζική ιατρική.

«Για το κρυολόγημα, το κρεμμύδι στο δωμάτιο μπορεί να βοηθήσει” ανέφερε. “Εκτός από τα κρυολογήματα, Το κρεμμύδι στις καλτσες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ωτίτιδες,  και λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης.”

«Για το κρυολόγημα, μια θήκη κρεμμύδι σε [α] το δωμάτιο μπορεί να βοηθήσει με τη συμφόρηση," ανέφερε. "Εκτός από τη θεραπεία κρυολογήματα, κάλτσες κρεμμύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ωτίτιδες, οδοντοφυΐα, και λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης."

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο ή λευκό

Έτσι, εάν είστε πωλούνται, τώρα τι κάνετε; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κοπεί και να δοθεί κάποια κρεμμύδι στα πόδια σας στις κατάλληλες θέσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο ή λευκό κρεμμύδια.

Μόλις έχετε τοποθετησει το καθε κομμάτι δεμένο στη θέση του, βάλτε  ένα ζευγάρι (ή δύο) κάλτσες,

Μόλις έχετε κάθε κομμάτι δεμένο στη θέση του, βάλτε σε ένα ζευγάρι (ή δύο) κάλτσες, να αυξήσει τα πόδια σας με ένα μαξιλάρι ή δύο, και να πιάσει κάποιο Zs.

Μόλις ξυπνήσετε, θα έχει καθαριστεί το αίμα σας απο βακτήρια, μικρόβια και παθογόνα βακτήρια (τα κρεμμύδια έχουν ισχυρα αντι-βακτηριακα και αντι-ιικα οφέλη!)

Μόλις ξυπνήσετε, θα έχετε καθαριστεί το αίμα σας και σκότωσε βακτήρια, μικρόβια και παθογόνα βακτήρια λόγω κρεμμύδια έχουν ισχυρή αντι-βακτηριακή και αντι-ιικών οφέλη!

Για πιο λεπτομερείς οδηγίες, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο!

 

Close