διώξτε-τις-κατσαρίδες-από-το-σπίτι-έξυπνο κόλπο-

Πες “αντίο” στις κατσαρίδες με απορρυπαντικό πλυντηρίου. Αυτό το έξυπνο κόλπο με το απορρυπαντικό πλυντηρίου θα σας βοηθήσει να πείτε “αντίο” στις κατσαρίδες.

Το Καλοκαίρι πλησιάζει και είναι η εποχή της ανεμελιάς, της ηλιοθεραπείας και των όμορφων στιγμών. Είναι επίσης η εποχή των κουνουπιών και της… κατσαρίδας. Αυτού του σιχαμερού καφέ ή κόκκινου ή μαύρου εντόμου που περπατάει πάνω στην κουζίνα, πάνω μας, στο μπάνιο ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ.

Σίγουρα κανείς δεν θέλει κατσαρίδες στο σπίτι του. Το ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να μας φάνε όμως πρώτον είναι βρώμικες, δεύτερον είναι σιχαμένες και τρίτον είναι σιχαμένες και βρώμικες. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χημικά διότι σέβεστε το περιβάλλον και δεν θέλετε κι εσείς να τα αναπνέετε σας έχουμε την λύση.

Δείτε ακόμα Οι τρεις λόγοι που έχεις κατσαρίδες στη κουζίνα σου και πως να τις ξεφορτωθείς

Ένα εύκολο, γρήγορο και οικονομικό έξυπνο κόλπο που θα σας βοηθήσει να πείτε αντίο στις κατσαρίδες χρησιμοποιώντας ένα κοινό απορρυπαντικό πλυντηρίου. Είναι ένα πανεύκολο κόλπο και πραγματικά πολύ αποτελεσματικό. Διαβάστε παρακάτω: 

Πες “αντίο” στις κατσαρίδες με απορρυπαντικό πλυντηρίου

Για να πείτε αντίο στις κατσαρίδες θα χρειαστείτε ένα κοινό απορρυπαντικό πλυντηρίου, ζάχαρη και ένα δολωματικό σταθμό ή ένα καπάκι. Επίσης μπορεί να θέλετε να προσθέσετε και μία πρέζα βόρακα για να κάνετε το δόλωμα ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Πιο συγκεκριμένα αναμειγνύουμε ένα μέρος απορρυπαντικού και ένα μέρος ζάχαρης, ίδιας ποσότητας και τα δύο. Βάζετε το μείγμα στο δόλωμα ή στο καπάκι και τοποθετείτε το καπάκι στα μέρη που εμφανίζονται οι κατσαρίδες όπως είναι τα ντουλάπια της κουζίνας, κάτω από τον νεροχύτη και αλλού. Τόσο απλό.

διώξτε-τις-κατσαρίδες-από-το-σπίτι-έξυπνο κόλπο-

Photo via: spiticleanandkill.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βόρακας είναι ένα συστατικό που θα το προτείναμε διότι χρησιμοποιείτε συχνά για να αντιμετωπίσει τις κατσαρίδες. Η ζάχαρη χρησιμοποιείτε για να προσελκύσει τυχόν κατσαρίδες στο σπίτι.

Δείτε ακόμα Απομακρύνετε με φυσικό τρόπο τα κουνούπια, τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια από το σπίτι χωρίς την χρήση χημικών!

διώξτε-τις-κατσαρίδες-από-το-σπίτι-έξυπνο κόλπο-

Photo via: spiticleanandkill.gr

Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι το συγκεκριμένο μείγμα δεν είναι καθόλου τοξικό. Παρόλα αυτά θα πρέπει να μείνει μακριά από παιδιά για παν ενδεχόμενο. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε γύρω από τα σιφόνια ή τις σωληνώσεις και γενικότερα στα μέρη που θεωρείται ότι μπαίνουν ή εισβάλλουν από εκεί κατσαρίδες στο σπίτι σας.

διώξτε-τις-κατσαρίδες-από-το-σπίτι-έξυπνο κόλπο-

Photo via: athensmagazine.gr

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close