Το πιο έξυπνο κόλπο για να έχεις πάντα ζεστό και φρέσκο το τοστάκι σου στην παραλία!

Το πιο εύκολο, νόστιμο, και αγαπημένο σνακ για την παραλία και όχι μόνο! Το τοστ δεν είναι απλά ένα κολατσιό, είναι ιδέα! Πόσοι από σας δεν έχετε πάρει μαζί σας άπειρες φορές τοστάκια στη θάλασσα; Είναι αυτό που θες πάντα να τρως και με όρεξη.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα ευχάριστο το να το φας τόσες ώρες αφού το έψησες, γιατί ξέρεις και εσύ καλά, πως αφού το ψήσεις, μετά από ώρες πανιάζει, μαλακώνει. Και πάλι το τρως βέβαια γιατί είναι ΤΟΣΤ. Τι θα λέγατε όμως αν γνωρίζατε ένα κολπάκι που θα το διατηρούσε σαν να το είχατε μόλις ψήσει; Έτσι ζεστό και τραγανό και απολαυστικό;

Δειτε ακομα 20 Πανέξυπνα Κολπάκια που θα σας κάνουν να Αναρωτιέστε ΤΙ στο Καλό κάνατε σε όλη σας τη Ζωή

Συμβουλές για ζεστό τοστ: Τα τοστ είναι πολύ πιο νόστιμα όταν είναι φρέσκα και ζεστά
Όλοι γνωρίζουν πως το τοστ με τυρί, είναι καλύτερο όταν τρώγεται τη στιγμή που βγαίνει από την τοστιέρα. Τι γίνεται όμως, αφού στην παραλία δεν υπάρχει τοστιέρα, αλλά δεν θέλετε να στερηθείτε το αγαπημένο σας σνακ;

Αντί να το πάρετε απ’ έξω, όπου οι πιθανότητες να βρείτε το αγαπημένο σας ψωμί ή τυρί είναι ελάχιστες, μπορείτε να έχετε ετοιμάσει το τοστ σας από το σπίτι -ναι, να το ψήσετε κιόλας- και να καταφέρετε να το διατηρήσετε ζεστό, μέχρι την ώρα που η θάλασσα θα σας ανοίξει την όρεξη.

Συμβουλές για ζεστό τοστ: Μια λύση για να έχετε πάντα ζεστά τα τοστ σας 

Το πιο έξυπνο κόλπο για να έχεις πάντα ζεστό και φρέσκο το τοστάκι σου στην παραλία!

Η λύση, προέρχεται από το thekitchn.com, που συστήνει να αποθηκεύουμε το ψημένο τοστ μέσα σε θερμός. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί άνετα να διατηρηθεί ζεστό. Ειδικότερα, ξεκινήστε γεμίζοντας ένα μικρό θερμός (από αυτά που ενδείκνυται για να μεταφέρεις σούπα) με καυτό νερό και αφήστε το στην άκρη. Στη συνέχεια ψήστε κανονικά το τοστ σας και αφήστε το σε ένα πιάτο. Αφήστε το μέχρι να πέσει λίγο η θερμοκρασία του, χωρίς όμως να κρυώσει πολύ. Πετάξτε το νερό από το θερμός, σκουπίστε το προσεκτικά για να στεγνώσει τελείως και βάλτε μέσα το τοστ σας, κομμένο σε δύο ή σε τρία κομμάτια για να χωρέσει. Κλείστε το καπάκι, βάλτε το θερμός στην τσάντα και ώρα για παραλία!

Σημείωση: Με αυτό τον τρόπο το τοστ σας θα διατηρηθεί σίγουρα ζεστό, αλλά μην περιμένετε να είναι σαν να βγήκε μόλις από την τοστιέρα, αν ειδικά φάτε το τοστ σας αρκετές ώρες αργότερα. Πάντως, όπως αναφέρουν, μπορεί το ψωμί να μην μένει τόσο τραγανό όσο ήταν στην αρχή, τουλάχιστον όμως, το λιωμένο τυρί δεν γίνεται σαν λάστιχο.

Δειτε ακομα Έξυπνα κόλπα για να παίρνεις το φαγητό μαζί στην παραλία! Θα σας σώσουν! 

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close