Βάζει τριμμένες πατάτες μέσα στις κάλτσες. Μόλις μάθετε το λόγο θα εκπλαγείτε!

Ο πυρετός είναι ο τρόπος του σώματός μας για την καταπολέμηση μιας μόλυνσης κατά τη διάρκεια μιας γρίπης ή μόλυνσης . Ανακτά επίσης και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση των ιικών λοιμώξεων για τις οποίες δεν υπάρχουν επαρκή φάρμακα.

 

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν θα πρέπει να κατεβάσετε τον υψηλό πυρετό σας αμέσως, επειδή είναι ένας απλός και αρκετά αξιόπιστος δείκτης της συνολικής κατάστασης του οργανισμού και μπορεί να είναι ακόμη και μια ένδειξη του πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η ασθένεια.

Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να είναι επικίνδυνες για τα άτομα με φλεγμονή ή βλάβη του εγκεφάλου και πρόβλημα στα μηλίγγια. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να βλάψει τα κύτταρα του εγκεφάλου σας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να είναι επικίνδυνες για τα άτομα με φλεγμονή ή βλάβη του εγκεφάλου και πρόβλημα στα μηλίγγια

Οπότε αν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τριμμένες πατάτες και να τις βάλετε μέσα στις κάλτσες σας.

 

Αρχικά, πάρτε μεγάλες πατάτες και τρίψτε τες . Δεν πρέπει να τις ξεφλουδίσετε, το μόνο που χρειάζεται είναι τις πλύνετε καλά. Στη συνέχεια, βάλτε τις τριμμένες πατάτες στα πέλματα των ποδιών σας και βάλτε κάλτσες πάνω από αυτά . Αυτό, θα σας βοηθήσει να χαμηλώσετε τον πυρετό σας και η όλη σας κατάστασή θα βελτιωθεί σημαντικά .

 

Αν θέλετε να μειώσετε γρήγορα το πυρετός σας είναι απαραίτητο να καταναλώνετε επιπλέον υγρά ώστε να αποφευχθεί η αφυδάτωση , όπως νερό, και ιδιαίτερα ζεστό τσάι επειδή αυτό διεγείρει την εφίδρωση και αποτρέπει την αφυδάτωση. Θα πρέπει επίσης να καταναλώνετε πολύ χυμό φρούτων και φρεσκοστυμμένο λεμόνι και  πορτοκάλια επειδή αυτά περιέχουν αρκετές βιταμίνες και μέταλλα . (Τα υγρά χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι τα καλύτερα, αλλά πάρτε ό, τι έχετε, γιατί η αφυδάτωση μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα.)

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική για τους ενήλικες, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ακόμη και για τα παιδιά.

Πηγή: keepyourbody.com
Close