Βίντεο του TikTok δείχνει το απλό κόλπο για να αγοράσεις το σωστό τζιν χωρίς να το δοκιμάσεις!

Γιατί δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Ιουλιος ,δεύτερος μήνας καλοκαιριού και έναρξη των θερινών εκπτώσεων. Όλες θα τρέξουμε να αναζητήσουμε τις έξυπνες αγορές. Στα καταστήματα και ειδικά στα δοκιμαστήρια θα μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος. Δυστυχώς φέτος οι αγορές μας θα γίνουν με το φόβο του κορωνοϊού.

Έχοντας ,λοιπόν, τον covid 19 και την διαδικασία της δοκιμής μέχρι να καταλήξουμε στο σωστό μέγεθος ρούχου που πρόκειται να αγοράσουμε, παραμένουμε στο χώρο αρκετή ώρα .Συνήθως μας δυσκολεύει περισσότερο η αγορά παντελονιού.

Μια χρήστρια του TikTok ,η Billie Newland,αντιμετωπίζοντας το ίδιο πρόβλημα ,ανέβασε ένα βίντεο και αποκάλυψε με ποιο τρόπο να διαλέγεις σωστό μέγεθος στο τζιν. «Διάλεξε ένα τζιν και βάλε τον βραχίονά σου στη μέση. Αν υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στον αγκώνα ,το χέρι και την άκρη του τζιν, τότε είναι πολύ μεγάλο για σένα. Από την άλλη ,αν ο πήχης σου δεν χωράει, τότε είναι πολύ μικρόΑν χωράει ο πήχης και ο καρπός σου χωρίς να πιέζονται, τότε αυτό είναι το νούμερό σου», εξηγεί.

Δες το βίντεο:

@billiexnewland

Finding your #perfect pair of #jeans is now a breeze!👖#tiktokfashion #styletips #fashionhacks #hack #moreyouknow #viral #tutorial #lifehack #fyp

♬ original sound – Billie Newland

Πηγή: apithano.gr
Close