13 κούκλες κoρες των stars του Hollywood_

Πιο όμορφες από τους γονείς τους: 13 κούκλες κoρες των stars του Hollywood. Οι stars του Hollywood έχουν καταφέρει να μαγνητίσουν τα βλέμματα παγκοσμίως. Άνθρωποι με μεγάλη φήμη, πολλά λεφτά και αρκετά όμορφοι αφού έχουν τα μέσα να γυμναστούν και να αλλάξουν πράγματα που δεν τους αρέσουν.

Δείτε ακόμα Νικολέττα Ράλλη: Φωτογραφίζει την κόρη της μέσα στο κουκλίστικο βρεφικό δωμάτιό της!

Υπάρχουν βέβαια και stars του Hollywood που είναι αρκετά όμορφοι από την φύση τους. Τι γίνεται όμως όταν κάνουν παιδιά και τα παιδιά τους, κλέβουν όλη την λάμψη των γονιών τους; Στο σημερινό άρθρο θα δούμε 12 πανέμορφες κoρες με γονείς stars του Hollywood που είναι πολύ πιο όμορφες από τους γονείς τους. Διαβάστε παρακάτω: 

Η κòρη του Eminem

Ο Eminen είναι μία ιστορία από μόνος του στην hip hop μουσική της Αμερικής. Όμορφος άντρας από μικρός και αγέραστος. Εξίσου κούκλα είναι και η μαμά της κòρούλας του και φυσικά δε θα μπορούσε η κòρη του Eminem να μην είναι πανέμορφη.

η_κόρη_του_Eminem_

Μπορεί ο Michael Jackson να είχε παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις όμως σαν νέος ήταν πολύ όμορφος άντρας. Η κούκλα κòρη του καταφέρνει να μας σαγηνεύει με την ομορφιά της.

η_κόρη_του_Michael Jackson_

Ο Michael Douglas έκανε μία πανέμορφη κòρη με την Catherine Zeta Jones και φυσικά η ομορφιά του καρπού του ερ@τα τους έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της.

κόρη_του_Michael Douglas_

Η κòρη του Danny Devito

Η κòρη των του Danny Devito είναι κούκλα με την φυσική γήινη έκφραση της λέξης. Είναι ένα συνηθισμένο, καθημερινό παιδί που όμως είναι πανέμορφη!

η_κόρη_του_Danny Devito_

Ο Αntonio Banderas είναι η φαντασίωση των περισσότερων γυναικών. Η κòρη του φαίνεται πως έχει κλέψει την λάμψη του, αφού είναι ένα φρέσκο και πανέμορφο πλάσμα που δεν μπορείς να μην το προσέξεις αν μπει σε έναν χώρο.

κόρη_του_Antonio Banderas_

Ο γνωστός τραγουδιστής Sting έχει μία πανέμορφη κòρη και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Άλλωστε κι εκείνος στα νιάτα του, δεν ήταν και άσχημος.

κόρη_του_Sting_

Η κòρη του παρακάτω διάσημου ζευγαριού είναι όμορφη με την άγρια έκδοση της λέξης και αυτό είναι που την κάνει τόσο εντυπωσιακή. Μία άγρια ομορφιά που αν την δεις μία φορά δεν πρόκειται να την ξεχάσεις.

κόρη_της_Kyra Sedgwick_

Η κòρη του Kevin Smith

Άλλη μία πανέμορφη κòπέλα σαν τα κρύα τα νερά γεμάτη ομορφιά και νιότη. Η Harley Quinn Smith είναι μία κòπέλα με πολύ ιδιαίτερη ομορφιά που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη αν την δεις για μία και μόνο φορά.

κόρη_του_Kevin Smith_

Η κòρη του Sylvester Stallone είναι σκέτη κούκλα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Στο Instagram άλλωστε έχει κάψει καρδιές και οι followers είναι πολλοί.

κόρη_του_Sylvester Stallone_

Σαν ποπ σταρ είναι η κούκλα η κòρη του Jude Law και σίγουρα σε σαγηνεύει με την ομορφιά της. Είναι απλά πανέμορφη αλλά και οι γονείς της δεν πάνε πίσω. Λογικό να βγει τέτοιο πλάσμα από αυτούς τους δύο.

κόρη_του_Jude Law_

Η κòρη του Mick Jagger

Η  κούκλα κòρη του Mick Jagger είναι μία κοπέλα με πολύ ξεχωριστή ομορφιά. Αυτό το κενό στα δόντια είναι η γοητεία της και σίγουρα είναι αυτό που την κάνει ακόμη πιο όμορφη.

κόρη_του_Mick Jagger_

Μία ethnic ομορφιά που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Είναι μία πανέμορφη κòπέλα που τα ράστα μαλλιά της την κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή.

η_κόρη_της_Lisa Bonet_

Μπορεί ο Rowan Atkinson να μην είναι γνωστός για την ομορφιά του, όμως η κóρη του είναι σκέτη κούκλα! Σίγουρα πάντως και αυτός δεν είναι και άσχημος. Απλά δεν είναι και κούκλος. Μη γινόμαστε κακοί.

κόρη_του_Rowan Atkinson_

Διαβάστε όλα τα νέα των διάσημων γονιών στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

All photos via brightside.me

Close