Αυτό είναι το κελί του  Πέτρου Φιλιππίδη

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη δίωξή του για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό ηθοποιών, στην ίδια φυλακή που κρατείται με αντίστοιχες κατηγορίες και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Στις φυλακές της Τρίπολης και των Γρεβενών, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα. Ο λόγος είναι κυρίως για να μην υπάρχουν προβλήματα ασφαλείας από επιθέσεις άλλων κρατουμένων, λόγω της ιδιαιτερότητας των αδικημάτων των κατηγορουμένων.

Αυτό είναι το κελί του Πέτρου Φιλιππίδη

Η διαδικασία σύμφωνα με το athensmagazine.gr προβλέπει ότι ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και κρατηθεί για 7 ημέρες σε ειδικό θάλαμο καραντίνας. Μετά το πέρας των επτά ημερών θα οδηγηθεί σε έναν από τους πέντε θαλάμους, στους οποίους θα συναντήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Δείτε επίσης : Φρίκη: Πτώμα βρέθηκε σε βαρέλι Τι λέει ο αυτόπτης μάρτυρας

Οι πρώτες εικόνες από τον θάλαμο που θα οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνουν ένα σχετικά παλαιό κτίσμα, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τους vip θαλάμους και τις ανέσεις τους που οδηγήθηκε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον Κορυδαλλό.

Αυτό είναι το κελί του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσήλθε χθες στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για τις καταγγελίες βιασμού και απόπειρας βιασμών κατά τριών γυναικών.

Η ανακρίτρια έκανε δεκτό το αίτημα συνηγόρου του να μην γνωστοποιηθεί η ημέρα προσέλευσής του στην πρώην Σχολή Ευελπίδων λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασής του και επειδή είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο κωμικός ηθοποιός να περάσει το κατώφλι της υπό άκρα μυστικότητα.

Δείτε επίσης : Σταμάτα: Οι καταστροφές που άφησε πίσω της η φωτιά

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν πάντως ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν επέστρεψε πάντως σήμερα, από τη ΓΑΔΑ που διανυκτέρευσε χθες (27/07), στα δικαστήρια για να πάρει το φυλακιστήριο, καθώς λόγω COVID-19, διαβιβάστηκε μόνο η δικογραφία στον εισαγγελέα εκτέλεσης των ποινών, χωρίς να μεταχθεί.

Παρέα με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Αυτό είναι το κελί του Πέτρου Φιλιππίδη

Όπως και να είχε, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως πριν από τη Δύση του ήλιου, καθώς δεν επιτρέπεται να ανοίξουν οι πύλες του σωφρονιστικού καταστήματος αργότερα.

Και ενώ ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες, είναι πλέον στην αρμοδιότητα του δικαστικού συμβουλίου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Δείτε επίσης : Ασυγχώρητο ατόπημα της Μαρίας Σάκκαρη…

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγεί στις φυλακές της Τρίπολης, εκεί που προφυλακίζονται όλοι οι βιαστές, προκειμένου να προστατευτούν από τους υπόλοιπους κρατούμενους και ειδικά τους βαρυποινίτες.

Στις ίδιες φυλακές, άλλωστε βρίσκεται και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται επίσης για βιασμό.

Close