Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης-

Αυτός είναι ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και είναι καρμπόν με την μαμά του. Ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη έχει γενέθλια και η μαμά του ανέβασε μία φωτογραφία που είναι καρμπόν εκείνη!

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, μπορεί να πήραν διαζύγιο όμως μέχρι και σήμερα έχουν μία χαρούμενη και δεμένη οικογένεια. Οι δύο γονείς είναι πολύ χαρούμενοι αφού ο γιος τους, Αρίωνας, έχει τα γενέθλιά του.

Η μητέρα του, Κατερίνα Καραβάτου, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μία φωτογραφία από κάποιες καλοκαιρινές τους διακοπές και φαίνεται ολοκάθαρα πως ο μικρός Αρίωνας, είναι ίδιος η μαμά του. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Λάουρα Νάργες: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη τη κοιλίτσα

Μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου να είναι μία εργαζόμενη και με πολλές υποχρεώσεις γυναίκα όμως παραμένει και μία πολύ γλυκιά και τρυφερή μαμά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Κρατερό Κατσούλη, που μπορεί οι δύο γονείς να πήραν διαζύγιο αλλά δεν σταμάτησαν να νοιάζονται για την ευτυχία των παιδιών τους.

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης-

Έτσι ο μικρός Αρίωνας συνεχίζει να μεγαλώνει σε μία δεμένη οικογένεια και έχει τα γενέθλιά του. Η αγαπημένη μας Κατερίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μία φωτογραφία του Αρίωνα από κάποιες καλοκαιρινές διακοπές για να του ευχηθεί με την παρακάτω λεζάντα:

«Κοιτώντας σε, μαθαίνω να προχωρώ σωστά, με αγάπη, ειλικρίνεια, τρυφερότητα και δύναμη. Σκέψεις του τώρα, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, ακριβώς έξι χρόνια από την στιγμή που σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Θα κάνω τα πάντα για να είσαι χαρούμενος. Χρόνια πολλά υπέροχε ατρόμητε πολεμιστή μου!».

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης-

Δείτε ακόμα Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το παιδί της μεγάλωσε και είναι ίδιο η μαμά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

Να τους ζήσει!

Close