Αιμιλία Υψηλάντη για τον θάνατο της κόρης της: “Προσπαθείς να παρηγορηθείς με διάφορους τρόπους

Η Αιμιλία Υψηλάντη  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αιφνίδιο θάνατο της κòρης της, αλλά και στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Όλα όσα είπε η Αιμιλία Υψηλάντη

«Όταν κάποιος έχει φύγει από την ζωή δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό το πρόσωπο, αφού δεν μπορεί να τα εγκρίνει. Για να μιλήσει κάποιος για μια τόσο προσωπική σχέση, πρέπει να το εγκρίνει ο άλλος και αν συμφωνούν, κανένα πρόβλημα. Η έκθεση στην τηλεόραση έχει και καλά και κακά. Μπορείς από την μια αν πεις προβλήματα δικά σου να βοηθήσεις κόσμο, από την άλλη όμως, θέλει προσοχή να μην προσβάλεις ανθρώπους, να μην πεις πράγματα στα οποία θα πρέπει να συναινεί και ο άλλος. Όταν έχεις επιλέξει να κάνεις αυτή την δουλειά δεν σου επιτρέπεται να συμπεριφερθείς δημόσια έτσι», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη.

Δείτε επίσης : Έλλη Κοκκίνου: Ο γιός της έγινε 15 ετών : Οι ευχές της τραγουδίστριας και η throwback φωτογραφία από το μαιευτήριο

Αιμιλία Υψηλάντη για τον θάνατο της κόρης της: “Προσπαθείς να παρηγορηθείς με διάφορους τρόπους

Όσον αφορά την πρόσφατη απώλεια της κόρη της, Μαρίνας Υψηλάντη, η Αιμιλία Υψηλάντη εξομολογήθηκε: «Για τον άνθρωπο που μένει πίσω τα πράγματα είναι πολύ κουραστικά. Πιέζεις τον εαυτό σου για να αντεπεξέλθεις στην δουλειά μετά από αυτό. Από την άλλη πλευρά θα πω ότι με τους νεκρούς μιλάμε. Προσπαθείς να παρηγορηθείς με διάφορους τρόπους, αλλά είναι και στιγμές που αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Όταν πάω να βουλιάξω, πιάνομαι από την δουλειά μου.

Είναι πολύ σημαντική αυτή η ευλογημένη καθημερινότητα, είναι ένα σωσίβιο και προηγουμένως δεν το εκτιμούσα. Η εγγονή μου είναι ένα δώρο πολύ σημαντικό που έδωσε η κόρη μου. Είναι μία ευλογία. Όταν βιώνεις μία απώλεια, επανεκτιμάς τις ζωές που έχεις δίπλα σου. Εννοείται ότι μιλάω στη εγγονή μου για τη μητέρα της. Υπάρχουν στιγμές που τη φωνάζω με το όνομα της κόρης μου».

Δείτε επίσης : Σίσσυ Χρηστίδου: Από τον Ιανουάριο ο Μαραντίνης δεν καταβάλλει ολόκληρη τη διατροφή&Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της

Αιμιλία Υψηλάντη για τον θάνατο της κόρης της: “Προσπαθείς να παρηγορηθείς με διάφορους τρόπους

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

 

Close