Σίσσυ Χρηστίδου: “Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, ο Μαραντίνης δεν καταβάλλει ολόκληρη τη διατροφή” – Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου“T – Live” μίλησε και δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου, Δημήτρης Γίτσας. Αναφέρθηκε τόσο στην συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα όσο και για την αντίδραση της πελάτισσας του.

Σίσσυ Χρηστίδου: “Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, ο Μαραντίνης δεν καταβάλλει ολόκληρη τη διατροφή” – Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της

Δείτε ακόμα: Στέλλα Κονιτοπούλου : Η κατάθλιψη και η αρρώστια του μπαμπά της που την συγκλόνισε

Τι είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για υπόθεση Μαραντίνη – Χρηστίδου

«Έδωσε μια συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα που και εγώ εντυπωσιάστηκα που μίλησε τόσο ανοιχτά για τόσο προσωπικά θέματα, οικονομικά θέματα. Για τα θέματα δηλαδή του διαζυγίου του με λεπτομέρειες. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει μιλήσει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι την έχουν τρελάνει όλοι οι δημοσιογράφοι και εμείς για να πει κάτι, δεν μιλάει όμως για αυτό το θέμα», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου

«Με βάση τις δικαστικές αποφάσεις, αυτή τη στιγμή είμαστε σε καθεστώς όπου η επιμέλεια ανήκει στην κα Χρηστίδου και υπάρχει μία συγκεκριμένη διατροφή που έχει επιδικάσει το δικαστήριο που οφείλει να καταβάλλει ο κ. Μαραντίνης», ανέφερε στην αρχή ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου.

Δείτε ακόμα: Μάρκος Σεφερλής: Ξύρισε το κεφάλι του για συμπαράσταση σε συνεργάτη του που έχει καρκίνο  “Για πάντα μαζί”

«Το τελευταίο δικαστήριο που έγινε δεν είχε αντικείμενο την διατροφή. Αυτή είχε ρυθμιστεί με προηγούμενο δικαστήριο. Μετά το ποινικό δικαστήριο που υπήρξε η καταδίκη, ο κ. Μαραντίνης έχει εξοφλήσει το χρονικό διάστημα που αφορούσε εκείνο το δικαστήριο που έχει γίνει. Έχει καταβάλει τη διατροφή στο σύνολο της μέχρι το τέλος του χρόνου και από την αρχή του χρόνου αυτού είναι πάλι υπερήμερος ως προς την καταβολή της διατροφής», τόνισε ο Δημήτρης Γίτσας.

«Ένα ερώτημα πολύ κρίσιμο, κ. Γίτσα και το ρωτώ ως μητέρα αυτό γιατί με άγγιξε πάρα πολύ. Άκουσα ότι σε κάποιο δικαστήριο κλήθηκαν να καταθέσουν τα παιδιά;», ρώτησε στη συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου και απάντησε ο Δημήτρης Γίτσας: «Στο τελευταίο δικαστήριο που έγινε, υπεβλήθη αίτημα από την πλευρά του κ. Μαραντίνη για να εξεταστούν τα παιδιά και ο δικαστής το έκανε δεκτό και άκουσε τα παιδιά».

Close