Αλεξάνδρα Ούστα: "Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας γιατί έχει όνομα"

Η Αλεξάνδρα Ούστα περνάει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, αφού έχει στο πλάι της τον σύζυγό της και ηθοποιό Καρακατσάνη Γιάννη, αλλά και τον μικρό γιο τους.

Τώρα που έμειναν και οι τρεις μαζί κλεισμένοι στο σπίτι λόγω καραντίνας, η γνωστή ηθοποιός, φαίνεται πως απόλαυσε ακόμη περισσότερο τις οικογενειακές στιγμές που πέρασε στο σπίτι της.

Μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” η ίδια ανέφερε πως απολαμβάνει ιδιαίτερα τον χρόνο που περνάει μαζί του, του αφιερώνεται και ευχαριστιέται κάθε στιγμή.

Παρόλο που δεν περίμενε να κάνει παιδιά, η μητρότητα την έχει αλλάξει και νιώθει πιο όμορφα από ποτέ, “Ο Γιάννης με έκανε να θέλω ένα παιδί”, αναφέρει.

Όσον αφορά τη βάφτιση η ίδια δήλωσε: «το παιδί έχει όνομα οπότε δεν θα κάνουμε βάπτιση. Τον λένε Αύγουστο» και πρόσθεσε μιλώντας για τη δουλειά της: «Την δουλειά μου βεβαίως και την έχω στα πλάνα μου αλλά, επειδή ζούμε σε αυτό τον κόσμο, αυτές τις μέρες που ξέρουμε όλοι ότι ήρθε ο κορονοϊός και μας ανέτρεψε τα πάντα, εννοείτε ότι στο άμεσο μέλλον δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι».

Close