Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βάπτισαν τον γιο τους (φωτογραφίες)

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, βαφτισάν το παιδί τους ενώ στο πάρτι που ακολούθησε το διασκέδασαν με την ψυχή τους, μαζί με συγγενείς και φίλους.

Όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο ZNEWS, η τελετή θα γινόταν μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με το ζευγάρι ωστόσο να κρατά επτασφράγιστο μυστικό την ακριβή ημερομηνία, καθώς όπως και με τον γάμο τους, έτσι και με τη βάπτιση, ήθελαν τις προσωπικές τους στιγμές να της κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε ακόμη Γλυκά νερά: Eίχαν εφαρμογή στο κινητό για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα

Την Κυριακή το πρωί, οι δύο ηθοποιοί έκαναν repost κάποια stories από τη χθεσινή ημέρα, την οποία διασκέδασαν μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους και τον μικρό τους Αναστάση.

Τραγούδι και χορό είχε η βραδιά, η οποία έκλεισε όμορφα με πολλά βεγγαλικά να κάνουν τη νύχτα μέρα, για τα μάτια του γιου του Αλέξανδρου και της Λένας και μόνο.

Δείτε φωτογραφίες

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βάπτισαν τον γιο τους (φωτογραφίες) Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βάπτισαν τον γιο τους (φωτογραφίες) Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βάπτισαν τον γιο τους (φωτογραφίες)

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βάπτισαν τον γιο τους (φωτογραφίες)

Close