Άλλος άνθρωπος ο Αίας Μανθόπουλος- Χωρίς ίχνος υπερβολής, αγνώριστος! (εικόνες)

Δύσκολα θα τον αναγνωρίζαμε αν βλέπαμε μόνο τη φωτογραφία του.

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρέως γνωστός με την συμμετοχή του στη σειρά « Δυο Ξένοι», όταν υποδυόταν τον νέο σύντροφο της Μαρίνας Κουντουράτου. 21 χρόνια μετά είναι εντελώς αγνώριστος, έχει αδυνατίσει, τα μαλλιά του έχουν μακρύνει και έχει αφήσει μούσια.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή « Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, στα παιδιά του, στον κορωνοϊό αλλά και στην ατάκα του για το τακαμούρι από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Υπήρχαν προσωπικά θέματα που έπρεπε να λυθούν. Έχω δικαιωθεί. Κάποια δεν λύνονται πλήρως ανάμεσα στους ανθρώπους. Έχουν τελειώσει όλα αυτά. Είμαι υπερήφανος για τα τρία παιδιά μου και όλα σπουδάζουν. Όσο για το τακαμούρι είμαι ειδικός. Εκεί μπορώ με απόλυτη ακρίβεια να σας δώσω θεραπευτικές αγωγές. Δεν μπορώ να συμβουλεύω γιατί οι άνθρωποι διχάζονται. Δεν είμαι γιατρός, είμαι ηθοποιός», είπε μεταξύ άλλων.

Άλλος άνθρωπος ο Αίας Μανθόπουλος- Χωρίς ίχνος υπερβολής, αγνώριστος! (εικόνες) Άλλος άνθρωπος ο Αίας Μανθόπουλος- Χωρίς ίχνος υπερβολής, αγνώριστος! (εικόνες) Άλλος άνθρωπος ο Αίας Μανθόπουλος- Χωρίς ίχνος υπερβολής, αγνώριστος! (εικόνες)

 

Πηγή: apithano.gr
Close