Αναστασοπουλου, Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους καταγγέλλουν πασίγνωστο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση

Οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη καταγγέλουν πολύ γνωστό ηθοποιό για σ@ξουαλική παρενόχληση και για σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Δείτε επίσης : Ανδρέας Μικρούτσικος: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μετά την διευθέτηση των υποχρεώσεων

Τρέχουν οι εξελίξεις στον χώρο του θεάματος, αφού τρεις ακόμη  Ελληνίδες ηθοποιοί κατήγγειλαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών άνδρα συνάδελφό τους

Σύμφωνα με το το MEGA, οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη έκαναν  επίσημη καταγγελία κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο καλλιτεχνικός χώρος και ο χώρος του θέατρου δέχεται καθημερινά αλλεπάλληλα χτυπήματα από καταγγελίες.

Οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί κατηγορούν  πολύ γνωστό  συνάδελφό τους για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς οι οποίες προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους» όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Με αυτή την καταγγελία , οι τρεις γυναίκες ζητούν τη διαγραφή του  ηθοποιού από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Να σημειωθεί  ότι  τις τελευταίες ημέρες,  έχει προκληθεί σούσουρο γύρω από το όνομα  συγκεκριμένου ηθοποιού, που ωστόσο πρόλαβε  τα γεγονότα με ανακοίνωση των δικηγόρων του, και απαίτησε  να μην αναφέρεται το όνομά του σε περιστατικά που δεν γνωρίζει

Επίσης, φήμες λένε πως τις τελευταίες ώρες ακόμη  17 Ελληνίδες ηθοποιοί θα έκαναν  επίσημη καταγγελία κατά γνωστού προσώπου από τον χώρο του θεάματος.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close