Αγγελική Ηλιάδη: Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια

Θετική στον κορωνοιό βρέθηκε  η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια έκανε την δυσάρεστη αποκάλυψη μέσα από τα Instagram Stories της,  αναφέροντας πως έχει προσβληθεί από τον  ιό.

Δείτε επίσης:Πατήρ Ανδρέας Κονάνος : Παραιτήθηκε από τις τάξεις του κλήρου

Το πιο δύσκολο για εκείνη όπως είπε είναι το ότι θα χρειαστεί να παραμείνει μακριά από τα παιδιά της για να μην τα κολλήσει .Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη πρόκειται να κάνει live στο Instagram, σήμερα το βράδυ, ώστε να μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της.

«Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση. Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό… έχω να πω απλά προσοχή… προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας… θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε!»Έγραψε  η τραγουδίστρια στα social media.

Αγγελικη Ηλιαδη -κορωνοιος

 

Close