Άννα Μαρία Βέλλη: Ήμουν τυχερή και δεν πέθανα από τα τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου

H Άννα Μαρία Βέλλη  εξομολογήθηκε πως και η ίδια έχει βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές  στο παρελθόν και μάλιστα  έχει πέσει θύμα κακοποίησης από δύο συντρόφους της. 

Πιο αναλυτικά  είπε: «Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί, που τριγυρνάνε σκέψεις στο μυαλό μου και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα. Ξέρω από προσωπικές μου εμπειρίες πόσο πιο δύσκολα είναι τέτοια σκηνικά, όταν έχεις υπάρξει ή είσαι ακόμα μέρος κακοποιητικών σχέσεων…»!

Επίσης είπε: «Δυστυχώς, το γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι 31 και έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις. Τις τελευταίες ημέρες, πέρα από το ότι αναβιώνω εκείνες τις στιγμές που είναι πολύ βαρύ ψυχολογικό φορτίο, γυρνάει στο μυαλό μου η σκέψη ότι ήμουν απλώς τυχερή.»!

Δείτε επίσης : Γλυκά νερά: Η Μυλωνοπουλου έδωσε πολύωρη κατάθεση- Δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα

Και τόνισε : «Η Γαρυφαλλιά δεν ήταν τυχερή, η Κάρολαιν δεν ήταν τυχερή, εγώ ζω, αναπνέω και κάνω αυτό το βίντεο τώρα. Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου. Και ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις τι θα τύχει σε εσένα, δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι, όταν είσαι σε μια τέτοια σχέση.»!

Κλείνοντας  είπε  «Λέμε συνεχώς «φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις», «μιλήστε για αυτές», τι γίνεται όμως αν δεν προλάβεις να φύγεις, γίνεται ότι έγινε στη Φολέγανδρο, ότι έγινε με τον πιλότο και δεν είναι οκ να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Και σκέφτομαι ότι η αρχή πρέπει να γίνει από τη δικαιοσύνη. Σεβαστείτε τις γυναίκες που έχουμε επιβιώσει από τέτοιες καταστάσεις και το μόνο που φωλιάζει μέσα στην καρδιά μας είναι φόβος.

Δείτε επίσης : Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς Για μένα το παιδί μου το σκότωσε δυο φορές

Άννα Μαρία Βέλλη: Ήμουν τυχερή και δεν πέθανα από τα τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου

Εγώ στην πρώτη μου σχέση κακοποιήθηκα επειδή δεν ήθελα μόνιμο δεσμό και στη δεύτερη σχέση επειδή νόμιζε ότι τον απατάω»!

Close