Απόστολος Γκλέτσος : Ερωτευμένος εδώ και 6 μήνες – Αυτή είναι η σύντροφός του

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Αποστόλου Γκλέτσου  είναι δυναμική και όμορφη. 

Δεν πάει πολύς καιρός από τις συνεντεύξεις του που ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωνε μόνος, ελεύθερος και ωραίος χωρίς σύντροφο στην ζωή του αν και πολλές επώνυμες κυρίες της showbiz και μη στο παρελθόν υπέκυψαν στην γοητεία του, καθώς είναι ένα από τα πιο γοητευτικά αρσενικά. Έλα όμως που ο Θεός Έρωτας “λυγίζει” ακόμα και τους πιο “σκληρούς”.

Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Απόστολου Γκλέτσου
Από την Τζώρτζια Συρίχα

Έπειτα από πολλά χρόνια λοιπόν φαίνεται ότι ξανά μανά ο Απόστολος Γκλέτσος θα απασχολήσει τα πρωτασέλιδα lifestyle εντύπων καθώς στο πρόσωπό της πρώην ιδιοκτήτριας του Υγεία και “σιδηράς κυρίας”, Ιζαμπέλας Αρναβίτη, βρήκε το άλλο του μισό.

Δείτε επίσης : Η Λάουρα Νάργες ζευγάρι με τον Χρήστο Σαντικάι  Το αγόρι που έλεγε τους υμνους ! (εικόνα)

Απόστολος Γκλέτσος : Ερωτευμένος εδώ και 6 μήνες – Αυτή είναι η σύντροφός του

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο ηθοποιός διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του αφού εδώ και 6 μήνες είναι ζευγάρι με μια από τις πιο γοητευτικές αλλά και δυναμικές κυρίες του επιχειρηματικού χώρου.

Ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους γεννήθηκε σύμφωνα με το youweekly.gr από την πρώτη στιγμή που συστήθηκαν μέσω κοινών γνωστών και η καραντίνα τους βοήθησε να γνωριστούν ακόμα περισσότερο και να έρθουν πιο κοντά.

Εξάλλου εκείνος είχε δώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα περισσότερο βάρος στην επαγγελματική του ζωή και στην κόρη του, Βαλίσια, παρά στην προσωπική του, ενώ εκείνη μόλις το περασμένο καλοκαίρι πήρε διαζύγιο από τον δεύτερο γάμο της με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκα, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί.

Σήμερα το ερωτευμένο ζευγάρι λέγεται ότι περνάει το καλοκαίρι του στη βίλα της επιχειρηματία στην Ύδρα, απολαμβάνοντας ηρεμία και απομόνωση χωρίς να δίνει στόχο, ενώ στις ελάχιστες δημόσιες βόλτες τους προτιμάνε γραφικά και απόμερα ταβερνάκια του νησιού.

Δείτε επίσης : Ευλαμπία Ρέβη: Η απώλεια που συγκλόνισε τη δημοσιογράφο, πριν πέντε μήνες

“Φαίνεται ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του μισό”, λέει ο πολύς στενός φιλικός κύκλος που γνωρίζει για το love story της κοσμικής Αθήνας και υποστηρίζει στη συνέχεια ότι “Μπορεί να μην καταλήξει στην εκκλησία, αλλά σίγουρα θα κρατήσει για πολύ καιρό”…

Close