Δημήτρης Νταούλης: Δείτε πως είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από το Λατρεμένοι μου γείτονες

Οι  Λατρεμένοι μου γείτονες ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές που προβλήθηκε το 2007 μέσα από το κανάλι  του Mega. Με πρωταγωνιστές τον Κώστα Κόκλα, την Άβα Γαλανοπούλου, τον Γιώργο Κωνσταντή, την Αριέττα Μουτούση, τον Χρήστο Σιμαρδάνη, την Ράνια Σχίζα και την Έφη Παπαθεοδώρου, με την σειρά να αγαπηθεί ιδιαιτέρως  από το τηλεοπτικό κοινό.

Ένας από τους μικρούς πρωταγωνιστές ήταν  και ο Δημήτρης Νταούλης, ο οποίος υποδύθηκε τον Μιχαλάκη, τον περιβόητο γιο της Άβας Γαλανοπούλου και του Κώστα Κόκλα.

Δημήτρης Νταούλης: Δείτε πως είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από το Λατρεμένοι μου γείτονες

«Από μικρός ήθελα να παίξω σε ένα σήριαλ και έτσι οι γονείς μου με έγραψαν στο θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ήρθε μια κυρία με κάμερα και ρώτησε ποιο παιδάκι θα ήθελε να παίξει σε μια σειρά κι εγώ έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου. Όταν πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου της είπαν: «γεια σας είμαστε από το «MEGA» και εκείνη απάντησε: «Και εμείς από το MEGA είμαστε», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Νταούλης.

Δείτε επίσης : Γάμος και βάφτιση για πασίγνωστό ζευγάρι σήμερα  Αυτό είναι το προσκλητήριο

«Οι συμμαθητές μου με αντιμετώπιζαν ευχάριστα. Σε μια εκδρομή σε χιονοδρομικό κέντρο, πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και σταμάτησε όλο το σχολείο γύρω μου λέγοντας: «έτσι δένει τα κορδόνια του ο «Μιχαλάκης». Δεν μου έγινε κάποια πρόταση μετά τους «Λατρεμένους μου γείτονες» είπε.

Ο Δημήτρης Νταούλης μίλησε και για το  εάν πήγε σε σχολή υποκριτικής λέγοντας  «πήγα σε δραματική σχολή, αλλά δεν μου «βγήκε» το υποκριτικό κομμάτι και έτσι ανακάλυψα ότι, μου αρέσει περισσότερο η σκηνοθεσία».

Δείτε επίσης : Παρουσιάστρια έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν στον αέρα (βίντεο)

Δημήτρης Νταούλης: Δείτε πως είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από το Λατρεμένοι μου γείτονες

Η  πιο αστεία στιγμή της σειράς για εκείνον;

«Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι ήταν όταν, ο Κώστας Κόκλας έπρεπε να «πνιγεί» με ένα λουκάνικο και έπεφτε τόσο γέλιο που μας πηρέ πολλή ώρα για να γυριστεί»

«Σε ένα γλέντι για το Πάσχα, ψήναμε αρνιά και μαζί με έναν άλλο ηθοποιό φάγαμε τις πέτσες. Η παραγωγή αναγκάστηκε να τις κολλήσει με συρραπτικό»

Close