Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση στη Βέφα Αλεξιάδου για  τα παράπονά της

Η Βέφα Αλεξιάδου μετά από πολλά χρόνια μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη  με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφία της. Η παρουσιάστρια του Mega πριν δώσει την «πάσα» για να δούμε τα όσα είπε η αγαπημένη μαγείρισσα, έδωσε την απάντηση της με τον δικό της τρόπο στα παράπονα που έχει εκφράσει  η Βέφα Αλεξιάδου.

«Είδα και το ξέρω από την προηγούμενη εβδομάδα ότι μας μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου. Η Βέφα Αλεξιάδου είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της τηλεοπτικής μου ζωής. Ειδικά τα πρώτα χρόνια ήταν για μένα τα πιο ουσιαστικά και σημαντικά γιατί ήταν τα πρώτα χρόνια που έμαθα πώς είναι να είσαι ο πρώτος σε μία εκπομπή, τι σημαίνει αυτό και ποιες είναι οι ευθύνες σου, να μάθεις, να κάνεις»  είπε  αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Τα τελευταία πολλά χρόνια την έχω χάσει την κα Βέφα. Ομολογώ ότι κατά καιρούς είχα ακούσει κι εγώ, όπως κι εσείς, κάποια μικρά παραπονάκια. Ή και όχι. Όμως και μία και μου δίνεται η ευκαιρία, να πω πως με τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί στην τηλεόραση δεν σημαίνει –και να το ξέρετε αυτό- ότι κλείνοντας εδώ η εκπομπή, όλοι μας είμαστε όλη τη μέρα μαζί.

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Έρχεται η μεγάλη ώρα για το Σπύρο

Ο καθένας έχει την προσωπική του ζωή και ψάχνει να τη γεμίσει: τον χρόνο με τους φίλους του, με τον άνθρωπό του, με τα παιδιά του άμα έχει, με τη μαμά του, τον μπαμπά του… Θέλω να πω ότι όλοι μας έχουμε μία κοινωνική ζωή.

Όταν δεν είμαστε μαζί στη δουλειά, με κάποιους ανθρώπους χανόμαστε. Όταν υπάρχει όμως μέσα σου κάτι κι έχει γράψει, όταν τους βλέπεις, νιώθεις πάντα συναισθήματα. Αλλά για να λέμε αλήθειες, δεν είχα ποτέ τα περιθώρια του χρόνου, εκτός από τότε που ήμουν ελεύθερη, άντε και τα πρώτα χρόνια του γάμου μου που είχα ένα παιδάκι στο να βγαίνω έξω. Είναι ένα ράλι αυτό που ζούμε στη ζωή μας και τρέχουμε.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η επιστροφή του Στεφανή

Δεν σημαίνει ότι με κάποιον έχεις κάτι, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει ο χρόνος. Αν δεν είσαι ελεύθερος, δεν μένει ο χρόνος για προσωπικές επαφές αλλά όταν έχει γράψει συναίσθημα, το συναίσθημα παραμένει. Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μας μιλάει».

 

Close