Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Επεισόδιο 5 β κύκλου στο Star. Το πέμπτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μελέκ δεν γνωρίζει πως ο Κενάν είναι νεκρός. Βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό της Ζεϊνέπ και συγκινείται όταν ο Βεϊσελ δεν αφήνει μόνη της την κόρη του.

Στο επεισόδιο 5 του β κύκλου της σειράς «ELIF» θα δούμε πως η Αρζού θυμάται το παρελθόν της με τον Κενάν και δυσκολεύεται να αποδεχθεί το γεγονός ότι ο Κενάν δεν την αγάπησε ποτέ. Η Μελέκ είναι πολύ λυπημένη και μετανιώνει επειδή δεν αποκάλυψε την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ, πριν πεθάνει.

Δείτε ακόμα: Δεν υπάρχει: Η Μακρυπούλια συναντάει παίκτη που μιλάει σαν την Αμαλία του Παρά 5 (Vid)

Όλοι βρίσκονται στο κτήμα εξαιτίας του θανάτου του Κενάν και η Γκιουλνούρ μένει κοντά στη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ είναι σίγουρος ότι ο Ερκούτ είναι μπλεγμένος στον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ. Ο Βεϊσέλ από την άλλη υποψιάζεται την Αρζού. Ο Μουράτ αποφασίζει να μιλήσει στον Ερκούτ ενώ ο Βεϊσελ στην Αρζού. Όταν ο Βεϊσέλ πηγαίνει να μιλήσει στην Αρζού, του λέει πως δεν είχε καμία σχέση και πως δεν είναι σε κατάσταση να σκεφθεί κανέναν, πενθεί τον άντρα της.

Δείτε ακόμα: Ρουκ Ζουκ: “Γκρέμισε” το πλατό με την απάντησή του! Γονάτισε από τα γέλια η Ζέτα Μακρυπούλια…

Η είδηση αναστατώνει τον Βεϊσέλ. Ο Μουράτ βρίσκει τον Ερκούτ, ο οποίος κρύβεται, και τον χτυπάει άσχημα, στην προσπάθειά του να τον κάνει να μιλήσει. Ο Σερντάρ πηγαίνει στην κηδεία του Κενάν. Όταν τον βλέπει η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει. Το πρώην αφεντικό της Τουλάι στέλνει τους άντρες του και την απαγάγουν μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ και του Μουράτ. Στην κηδεία του Κενάν όλοι είναι απαρηγόρητοι. Η Αλιγιέ είναι σε άθλια κατάσταση. Η Αρζού είναι θυμωμένη εξαιτίας της παρουσίας της Μελέκ. Η Τουγτσέ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση…

Πηγή: happytv
Close