Η νέα συνταρακτική σειρά του ΑΝΤ1:«ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» ! Τι υπόθεση θα έχει;

Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Επεισόδιο 26

Η Φένια κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Δημήτρη και εκείνος της προτείνει να χωρίσουν.

Η Κάτια το μαθαίνει και αποφασίζει να πλησιάσει τη Φένια για να την κάνει σύμμαχό της.

Ο Δημήτρης ζητάει τη γνώμη της Νάντιας για το θέμα του Κωστή, εκείνη τον πείθει να τον δεχτεί πίσω στην εταιρεία, ενώ παράλληλα μαγνητοφωνεί την συζήτησή τους.

Ο Μιχάλης αποφασίζει να χωρίσει με την Εύη και εκείνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Δείτε ακόμα: Τατουάζ βκυκλος: Περιλήψεις Επεισοδίων 43-44-45-46-47-48-49-50

Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Επεισόδιο 27

Ο Μιχάλης είναι σοκαρισμένος από την απόπειρα της Εύης, αλλά δεν γνωρίζει τι ακριβώς κρύβεται από πίσω.

Η Χριστίνα αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα στη Μαρίνα και το μυστικό που κρατάει. Παράλληλα απαιτεί να μάθει ποια είναι η Μαρίνα και γιατί παίζει αυτό το παιχνίδι.

Η Έλλη εκδηλώνει τη ζήλια της για τη Μαρίνα και πηγαίνει στο γραφείο όπου δουλεύουν με τον Κωστή απροειδοποίητα.

Εκεί τους βρίσκει αγκαλιά… Την ίδια στιγμή η Κάτια λαμβάνει ένα μήνυμα, από άγνωστο αποστολέα, που την ενημερώνει ότι ο Δημήτρης ετοιμάζεται να βγάλει όλη του την περιουσία στο εξωτερικό και να διαλύσει το γάμο του μαζί της.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Επεισόδιο 28

Η Κάτια θορυβείται από την επιστολή του Δημήτρη και αντιλαμβάνεται ότι η θέση της πλέον μέσα στην οικογένεια είναι επισφαλής.

Προκειμένου να ετοιμάσει την αντεπίθεσή της, αποφασίζει να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τη νέα του ερωμένη, τη Σοφία.

Η σύγκρουσή τους θα επηρεάσει αναπόφευκτα και τον Κωστή, που αντιλαμβάνεται ότι αυτή που έχει μπλέξει με τον πεθερό του είναι η μικρή του αδελφή!

Οι αναταράξεις που δημιουργούνται οδηγούν όλους τους σε ακραίες συμπεριφορές, που εξυπηρετούν τα σχέδια της Μαρίνας για εκδίκηση.

Όμως η δική της διάθεση είναι να ψάξει να βρει την άκρη του νήματος στον μυστηριώδη θάνατο της μικρής της κόρης, που κατέληξε σε ένα από τα νοσοκομεία που έκανε δωρεές η εταιρεία του Δημήτρη Μακρή…

Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Επεισόδιο 29

Ο Μιχάλης παραλίγο να δει τη Ρένα στο σπίτι της Μάρθας, ενώ φλερτάρει τη Μαρίνα. Ο Κωστής συγκρούεται με το Δημήτρη για τη σχέση του με την αδερφή του, ενώ παράλληλα νιώθει όλο και μεγαλύτερη έλξη για τη Μαρίνα.

Εν τω μεταξύ, η Έλλη παροτρύνει τον Κωστή να κάνουν τρίτο παιδί και ταυτόχρονα θέλει να κάνει «προξενιό» στην Ρένα με τον Αντρέα, προκαλώντας την κρυφή ζήλεια της Κάτιας, η οποία αγωνιά για το γάμο της και τη σχέση του Δημήτρη με τη Σοφία.

Ο Δημήτρης, από την άλλη πλευρά, παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή του και ζητάει τη βοήθεια της Μαρίνας.

Η Μαρίνα βλέπει το Νάσο και τη Χριστίνα σε μια τρυφερή στιγμή και σκέφτεται αν πρέπει να το πει στη Μάρθα.

Δείτε ακόμα: ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ (γ κύκλος): Περιλήψεις Επεισοδίων: 11-12-13-14-15

Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Επεισόδιο 30

Η Μαρίνα αρνείται να αναλάβει το διαζύγιο και στη συνέχεια ενημερώνει την Κάτια για τα σχέδια του Δημήτρη. Ο Κωστής θα φιλήσει τη Μαρίνα και θα τους δει η Έλλη.

Ο Μιχάλης ανακαλύπτει ότι ήταν ψεύτικη η απόπειρα της Εύης και την βγάζει οριστικά από τη ζωή του.

Η Ρένα καταλαβαίνει ότι η σχέση του Αντρέα και της Κάτιας δεν είναι μόνο επαγγελματική. Η Κάτια απειλεί τον Δημήτρη ότι θα αποκαλύψει την πλαστογραφία της διαθήκης.

Ο Κωστής μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Μάρθας και την ακούει να αποκαλεί τη Μαρίνα με το πραγματικό της όνομα.

Close