Η Ελένη Καστάνη συγκλονίζει

Η Ελένη Καστάνη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την αυτοκτονία του πατέρα μίλησε στην Αννίτα Πάνια την Πέμπτη το βράδυ  στο ΟΡΕΝ.

«Μεγάλωσα πολύ ζεστά στη Σητεία της Κρήτης. Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Ήταν μεγάλο «κρακ» αυτό για μένα. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία» είπε αρχικά σύμφωνα με το newsbomb.gr η Ελένη Καστάνη και συμπλήρωσε:

Η Ελένη Καστάνη συγκλονίζει

«Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία. Ο λόγος που το είπα ήταν γιατί σκέφτηκα πως και ένας άνθρωπος στον κόσμο να με ακούσει θα τον αποτρέψω».

Δείτε επίσης : Σασμός: Η μυστική συμφωνία της Μαρίνας και του Αστέρη

Συνεχίζοντας για τον πατέρα της η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «είχε μια έμφυτη ευγένεια. Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Έπρεπε να το εξηγήσω αυτό στο παιδικό μου μυαλό».

Δείτε επίσης : Σασμός: Μαθίος και Κώστας συγκρούονται άγρια

«Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Πώς δεν τα κατάφερα να μην το κάνει, να τον φέρω πίσω. Άφησε το γράμμα… Απευθυνόταν στη μητέρα μου… Το λέω και συγκινούμαι, της αναγνώριζε πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο… Είχε κάποιους πονοκεφάλους και φοβόταν ότι θα τρελαθεί. Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια (την κατάθλιψη)» κατέληξε η Ελένη Καστάνη ξεσπώντας σε κλάματα για τον πατέρα της.

 

Close