Μαίρη Μηνά: Έγκυος 9 μηνών η Αγγελική

Το μεσημέρι της Παρασκευής Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4»  ο Μιχάλης Σαράντης.Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Μαίρη Μηνά.

Οι φήμες ήθελαν την τηλεοπτική Αγγελική, της ομώνυμης σειράς του Alpha, Μαίρη Μηνά σύντομα να γίνεται μανούλα και σε λίγους μήνες να κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της Μιχάλη Σαράντη.

Μαίρη Μηνά: Έγκυος 9 μηνών η Αγγελική

Το ζευγάρι είναι σε σχέση εδώ και 4 χρόνια και ζει τα τελευταία τρία κάτω από την ίδια στέγη. Στον καλλιτεχνικό χώρο θεωρούνται ως ένα από τα πιο ερωτευμένα σύμφωνα με το gossip-tv.gr όμως από κοινού έχουν αποφασίσει οι δύο ηθοποιοί να κρατούν χαμηλό προφίλ απέναντι στη δημοσιότητα και να την απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους.

Και πλέον η εγκυμοσύνη της δεν είναι μια φήμη αλλά γεγονός!

«Έχουν αλλάξει τα πάντα το τελευταίο διάστημα. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω… Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», είπε ο Μιχάλης Σαράντης επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονταν τόσο καιρό.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Close