Νίκος Κοκλώνης :  Αυτή είναι η μητέρα του παρουσιαστή του Just The 2 Of Us που της έχει μεγάλη αδυναμία

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι Έλληνας παραγωγός, επιχειρηματίας και παρουσιαστής και κάθε Σάββατο τον απολαμβάνουμε στο Just The 2 Of Us.

Ο πολυτάλαντος Νίκος Κοκλώνης  είναι πολύ δεμένος  με την οικογένειά του και λατρεύει τη μητέρα του που είναι το στήριγμά του σε όλα. .

Η μητέρα του Νίκου Κοκλώνη ονομάζεται Έρη ΚοκλώνηΜΜεγάλωσε και μένει μόνιμα στον Πειραιά και είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Κοκλώνη.

Δείτε επίσης : Η Ελένη Μενεγάκη εκανε το must μανικιούρ που πρέπει να επιλέξεις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

Έχουν τέσσερα παιδιά, τον Άγγελο που είναι μάγειρας, την Ελένη που έχει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντίνα η οποία ασχολείται με τα οικιακά.

«Μεγάλωσα στην Πειραϊκή, αγαπώ πολύ τον Πειραιά. Είμαστε 4 αδέρφια, έχω δύο αδερφές και έναν αδερφό και εγώ είμαι ο μικρότερος. Ο μεγάλος μου αδερφός με περνάει 14 χρόνια, δεν ασχολούνται με τον χώρο. Οι γονείς μου είναι πλέον συνταξιούχοι, και το μόνο που σκέφτονται είναι τι θα μαγειρέψουν.

Υπήρχαν μέρες που πάλευαν να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ηλεκτρικό, οπότε όταν ήρθαν τα άσχημα και στη δική μου ζωή, επιβίωσα. Δεν μου έλειπαν τα λεφτά γιατί είχα μάθει να ζω χωρίς αυτά», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Νίκος Κοκλώνης για την οικογένειά του.

Δείτε επίσης : Βασίλης Ζούλιας: Οι απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

 Δείτε την μητέρα του Νίκου Κοκλώνη

Close