Ο Κερέμ, Θοδωρής Φραντζέσκος από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» ξύρισε το μουστάκι του και παραμένει ένας κούκλος![pics]

Τις διακοπές του απολαμβάνει ο Θοδωρής Φραντζεσκος «Κερέμ» απο την σειρά του open «Το Κόκκινο Ποτάμι»περνωντας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Ως λάτρεις του  Instagram δεν σταμάτα να χαρίζει στους θαυμαστές του φωτογραφίες απο τη  καθημερινοτητα του.

Στην Ελαφόνησο λοιπόν χαλαρώνει  ο ηθοποιός και γεμίζει τις μπαταρίες του καθώς ανεβάζει φωτογραφίες απο την καλοκαιρινή του εξόρμηση.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να ανανεώσει την εξωτερική του εμφάνιση επιστρεφωντας στην Αθηνα καθώς πήρε την απόφαση να ξυρίσει το μουστάκι του και να αφήσει πίσω του  την σειρά του Μανουσου Μανουσακη μιας και τον περιμένει νέα επαγγελματικη πρόταση.

Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή του στυλ του ηταν θεαματική καθώς κουρεύτηκε και ξύρισε το μουστάκι του κάνοντας μας να μην τον αναγνωρισουμε εύκολα στο Instagram μας.

«Μέχρι και το μουστάκι με έβαλε να ξυρίσω… (Η νέα σειρά!)» ,ειπε ο ηθοποιος και τοσο τα likes οσο και τα κολακευτικα σχολια εριξαν τo insyagram.

Ο Κερέμ, Θοδωρής Φραντζέσκος από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» ξύρισε το μουστάκι του και παραμένει ένας κούκλος![pics] Ο Κερέμ, Θοδωρής Φραντζέσκος από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» ξύρισε το μουστάκι του και παραμένει ένας κούκλος![pics] Ο Κερέμ, Θοδωρής Φραντζέσκος από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» ξύρισε το μουστάκι του και παραμένει ένας κούκλος![pics] Ο Κερέμ, Θοδωρής Φραντζέσκος από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» ξύρισε το μουστάκι του και παραμένει ένας κούκλος![pics] Ο Κερέμ, Θοδωρής Φραντζέσκος από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» ξύρισε το μουστάκι του και παραμένει ένας κούκλος![pics]

 

Close