Ο μικρός «Λεμονιάς» από το «Νησί» μεγάλωσε και είναι γοητευτικός νέος!

Έχουν περάσει εννέα χρόνια και πλέον ο Μάνος Τσαγκαράκης είναι ένας γοητευτικός νεαρός.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης μένει στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και ήταν το τελευταίο παιδάκι που είχε περάσει από το casting της σειράς και τελικά, επιλέχθηκε ως ο καλύτερος!

Oι σκηνές του γυρίστηκαν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών και στις αργίες από το σχολείο του.

Δείτε επίσης Πετιλόν: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που συνελήφθη για κλοπή στην Αθήνα

Ο σκηνοθέτης της σειράς αλλά και οι συντελεστές που έπαιξαν μαζί του λάτρεψαν τον μικρό Δημήτρη, με την Κατερίνα Λέχου να έχει δεθεί ιδιαίτερα μαζί του. Όσο για τον ίδιο;

Ήταν από τότε ένα ιδιαίτερα προσγειωμένο παιδί ενώ οι γονείς του φρόντισαν όσο να την εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας παραπάνω από το επιτρεπτό. Μετά το τέλος της σειράς μάλιστα ο μικρός τότε Μάνος, γύρισε στα μαθήματά του και έκτοτε δεν τον είδαμε σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του, δεν είχαν βλέψεις να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε “πάμε”, ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ’ όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 10χρονου αγοριού

Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν “είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω”», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης διατηρεί σελίδα στο Instagram και όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί δεν θυμίζει σε τίποτα το πιτσιρίκι που γνωρίσαμε στο «Νησί».

Δείτε επίσης Τον είδαμε και δεν τον γνωρίσαμε! Δείτε πως είναι σήμερα ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος στα γενέθλια της εγγονής του

Ο μικρός «Λεμονιάς» από το «Νησί» μεγάλωσε και είναι γοητευτικός νέος! Ο μικρός «Λεμονιάς» από το «Νησί» μεγάλωσε και είναι γοητευτικός νέος! Ο μικρός «Λεμονιάς» από το «Νησί» μεγάλωσε και είναι γοητευτικός νέος! Ο μικρός «Λεμονιάς» από το «Νησί» μεγάλωσε και είναι γοητευτικός νέος!

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

 

Close