Παρης του Μαγκάβα Τουτ : Πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής  – Οι σχέσεις του με την Άννα βΊσση

Ο  τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του πριν 22 χρόνια με την Άννα Βίσση αποκαλύπτοντας ποιο είναι τελικά το πραγματικό του όνομα

Είχα ξεκινήσει από τους “Ψίθυρους καρδιάς” και μέσα από την γνωριμία με τον Απόστολο Γκλέτσο. Με πήγε στην Βίσση και εκεί είδα τον Καρβέλα. Μου λέει πες μας ένα τραγούδι και του λέω ένα τσιγγάνικο – ισπανικό. Εσύ μου λέει η Βίσση θα εμφανίζεσαι μαζί μου στα μαγαζιά από φέτος θα έχουμε μαζί ένα ντουέτο», είπε αρχικά ο Πάρης.

Δείτε επίσης : Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Πάρης – Η αποκάλυψη για το πραγματικό του όνομα

«Εκείνη την εποχή ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει να μην “πουλήσω” τους ανθρώπους που με βοηθάνε. Αυτό το κράτησα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Άννα Βίσση, απλά τελείωσε η συνεργασία μας.

Παρης του Μαγκάβα Τουτ : Πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής – Οι σχέσεις του με την Άννα βΊσση

Έχουμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε», ανέφερε ο τραγουδιστής που  αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα. «Πάρη με βάφτισε η Άννα Βίσση είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Το Πάρης είναι το όνομα του πατέρα μου»

Δείτε επίσης :Αλέξης Γεωργούλης: Το Αυτοάνοσο νόσημα και η δυσλεξία

Ο τραγουδιστής ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη επισήμανε πως δεν θα σταματήσει  να κυνηγά τα όνειρά του και  αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι.

 

Close